• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
KASIAWIE-PIĘKNE WYRAZNE KRESKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SUPER-ciesze sie razem z Toba-no teraz to watpliwosci nie ma;-):-D:-D:-D:-D:-D
AGNIESZKA- no fakt na Polsie to duzo kasy,ale tam tez macie inne zarobki,wiec moze warto-no nie wiem...u mnie pierwszy torbiel skonczyl sie laparoskopiom wiec teraz jak cos podejrzewam to lece bo wole leki na rozbicie bo jak torbiel jest za duzy to tylko laparo....chyba ze u Ciebie to jeszcze cos innego:sorry:
SOL- czesc kobietko schorowana:sorry:
NAGAPALMA- wiekszos z nas sie zastanawia nad tym po co byly te zabezpieczenia.....a moj gin mi powiedzial juz 6 lat temu ze teraz latwiej nie zajsc w ciąże niż zajść-i widze to tak jest faktycznie.......

Ostatnia edycja:
reklama
mama a jak wygląda laparoskopia?długo to trwa?

dziewczyny na razie uciekam,wpadnę do was po śniadanku:)
miłego dzionka

AGNIESZKA- to jest operacja w narkozie ogolnej u nie trwalo to niecale 1,5 godziny...potem bylam tydzien w szpilalu,cieta bylam w 4 miejscach-wszedzie miala szwy i teraz mam blizyny,potem wynik histopatologiczny i wynik torbiel czekoladowa:sorry:cokolwiek to znaczy,wazne ze nic rakowego nie znalezli...i potem kazali odczekac ze staraniami ze 3 cylke,zeby sie wszystko pogoilo i nie rozeszlo jak brzuch bedzie ciążowo rosl-poronilam w maju,laparo.mialam w czerwcu a zaszlam w grudniu....

czesc dziewczynki :):) jak wam mija dzionek bo mi zaczął sie pieknie ale może nie bede wnikac w szczegóły heheh chyba wiecie o czym mówie ;p;p;p ja też chciałam wam coś pokazac hehhe u mnie tak wyglądaja kreski na teście :) mam nadzieje że zdjęcie sie pokarze :):)

Załączniki

• DSC04246.jpg
    DSC04246.jpg
    13,3 KB · Wyświetleń: 36
SZCZESLIWA- witam z rana-czy w Bytomiu tez pada???fajnie,ze dzien tak Ci sie zaczal u nas nie wyszlo-dzieci:-D:-D:-D:-D:-Dale jak syn bedzie mial drzemke to posadzimy Zuze przed bajka a my sprobujemy pojsc na gore;-)moze sie uda:laugh2: no i piękne kreseczki!!!!!!!!!!!!super! moje tez takie będą:tak:
SOL- jestes??? to moze Ciebie jakies chorobsko bierze i dlatego taka senna bylas wczoraj,choc niby na poczatku tak moze byc a potem test i bach-2 kreski...

mama - mam alergię - nie jestem chora :dry: a pod moimi oknami mam pełno pylących złośliwości. Chciałam mieszkać na zielonym osiedlu to se zrobiłam :dry: A mam alergię na wszelakie pyłki i na kurz - no lepszej kombinacji sobie nie mogłam wymyślić :-(

reklama
szczęśliwa pięknie krechy gratuluję:)
Sol i mama dziękuje za informacje:)

ja już po śniadanku teraz lecę zająć się domem i przygotować wszystko do obiadku,zajrzę do was później...wybaczcie:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry