• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam sie porannie i mega deszczowo:baffled:u mnie normalnie ulewa,mam nadzieje,ze pogoda sie troche upokoi:sorry:wlasnie wstalam i piac kawke pisze...
Ja na chwilkę, ściskam was mocno dziewczynki i się kładę,

aha, bo zapomnę. Z zamkniętym można byłoby zrobić tak jak mamy na lutówkach. Te co mają dostęp, dają propozycje kto ma dołączyć i decyzja zapada.
Umówmy się, że każda poda swoją propozycję i agnieszka później wyśle zaproszenia. Nie mam nic przeciwko Kingi, ale chciałabym widzieć tam jeszcze kilka dziewczyn.

głosowanie na zamkniętym ?
ZAPMATRA- jestem ZA- we wtorek niech kazda wejdzie na zamkniety i poda kilka Nikow:tak:;-)
ELLETH- daj znac jak tam-udalo sie byc cicho czy zostaliscie nakryci????:laugh2::laugh2:
KASIAWIE- kiedy wizyta???
WISIEŃKA- jak tak po strasznym filmie???my ogladalismy wczoraj na tvp2 Dejavu-dobry film,dobry...i bez reklam:happy:
witam wszystkie kobietki i mam nadzieje,ze troche dzis popiszemy w taki smętny dzień:tak:;-)
ja pieknie pracuja moje suwaczki:))))

reklama
I ja się witam :-)
dzis zrobiłąm juz mój ostatni test,wyszły dwie mega krechy:-)
polecam wam test ciążowy firmy Acon,jest on chyba bardziej czuły niż pozostałe,na opakowaniu jest napisane ze wykrywa hcg juz w 10ml a te inne mają 25ml no i jak pisze krecha byla na parwdę wyraźna:-)

mama wizytę mam w następny wtorek 11 maja
agnieszka jak Ty mozesz tak długo wytrzymac??????:szok::szok::szok::szok:nie ma @ to bym juz dawno robiła,z reszta wiecie kiedy ja robiłam:-p

u mnie dzi spogoda srednia,narazie nie pada,słonko próbuje się przebic ale jest niewyraźnie:baffled:a jutro juz do pracy:angry::baffled:

mama suwaczki coraz bardziej otymistycznie wyglądają :-)

Ostatnia edycja:
Witam i dziękuję za miłe powitanie ;-)
Więc tak jak Wy, staram się o dziecko,trwa to już od 8 miesięcy, ale "ani widu, ani słychu " Byłam u dwóch lekarzy i ponoć wszystko jest ok, ale jakoś doczekac się nie mogę. Mam problemy z jelitami, od pewnego czasu ( ZJD ) i nie wiem sama, może właśnie to ma jakiś wpływ ...
Miło byłoby się powymieniac"doświadczeniami", dlatego postanowiłam dołączyć do Waszego forum ...
Serdecznie pozdrawiam wszystkie "staraczki"

witaj nagapalma;-)no i życzymy powodzenia,z takimi dziewczynami jak tu są na pewno Ci się uda:-)
tylko uważaj bo tu czyste szaleństwa są,szczególnie jeśli przychodzi pora testów:-D

Witam:)
Kasiu poczytałam troszkę o nieregularnych miesiączkach i wychodzi na to że być może tworzą mi się torbiele.Moje cykle po odstawieniu tabletek są nieregularne i występowały u mnie także brązowe plamienia czy to możliwe że rosną mi torbiele??
A głupia jestem bo jak byłam w Pl to poszłam do gina który nie miał usg więc mi nie zrobił.Albo sobie wkręcam te torbiele:-/

Co do zaproszenia dla Kingi to poczytałam kilkanaście postów wstecz i jeżeli część dziewczyn które są na zamkniętym wyrażają zgodę to zaproszenie wyślę.

KASIAWIE- POPROSIMY O FOTKE TESTU:tak::tak::tak::tak::tak::tak:super ze wyszly wyrazne ale my chcemy zobaczyc;-)a suwaczki mkną do przodu:laugh2::laugh2:
NAGAPALMA-WITAM PONOWNIE I ZAGLADAJ CZESCIEJ BO MY TU MEGA PRODUKCJE MAMY:tak:lekarze czesto mowia ze wszystko gra,ze my okazy zdrowia a w ciaze zajsc nie mozna:sorry:jak widzisz na moim suwaczku biore hormony bo inaczej marna szansa na ciaze i juz niedlugo zaczynamy...i przy zadnym dziecku nie bylo nam latwo zajsc:no:
AGNIESZKA- witaj i z tymi torbielami to mozliwe choc ja mialam regularne @ tyle ze bardzo bolace jak mialam torbiele....usg jest niezbedne!!

Ostatnia edycja:
no specjalnie dla was zrobiłam zdjęcie,jakies niewyraźne,nie wem co z tym moim aparatem,przydaby się nowy:angry:

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    13,8 KB · Wyświetleń: 38
mama teraz myślę nad tym aby iść prywatnie do ginekologa tu w leicester ale prywatna wizyta kosztuje 160 funtów i pewnie i tak musiałam czekać a w PL za te pieniądze nam badanie ful wypas i nie wiem co jeszcze...

Wisieńka no piękne dwie krechy.Gratuluję:))

agniecha - mi jak torbiele się robiły to nie miałam ani plamień ani dziwnego śluzu - za to zaczęło boleć tak że nie mogłam nogą ruszyć (torbiel miałam w prawym jajniku) bo tak małpa urosła że zaczęła uciskać na nerwy i ból mi sięgał od podbrzusza do łydki - a zaczynało się tym że w terminie owu i @ bolało jakby mi ktoś się w tym miejscu skalpelem bawił bez znieczulenia - ból narastał przez 3 miesiące aż w końcu poszłam do szpitala do mojego gina i na usg wziął mnie od razu i z marszu wyznaczył termin za tydzień laparoskopii.

mama - dzień dobry :-)

A ja dzisiaj zakichana wstałam i nie wiem jak to będzie - zaraz spadam się wykąpać.

reklama
No tak, w przyszłym tygodniu napewno wybiorę się do mojego " ginka " i powiem, że ma mnie przebadac wzdłuż i wszerz ... Mama dosyć tego czekania na cud, zresztą powoli mi sie odechciewa, zastanawiam się po co ja się wogóle całe lata zabezpieczałam ...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry