Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
KASIAWIE- wszystko z fasolka jest dobrze wiec nie wnikamy co i jak z tym zagniezdzenie bo siwych wlosow dostaniemyjestes w ciazy,jestes ciężarówka i w styczniu rodzisz-takie sa fakty
![]()
:-)Dziewczyny Ja chyba będę testować bo @ brak.Mam jeszcze jeden test w szafce.Ale nie wiem kiedy się zdecyduję...
Wpadnę do was później,lecę na obiadek a dziś pizza![]()
Czesc dziewczynkia wiec u rodziców było super reakcja zarówno u Krzyska jak i u moich ehh płacz i szczescie dziadków
a jak wam mija dzionek??
:-)
;-)
Sorry, ze sie nie odzywałam, ale musiałam odchorować ten negatywny test.
Coś czuję, że dzisiaj dostanę @, byłoby miło w sumie bo nie chce czekać znów 50 dni jak to sie zdarzało dawno temu... a dziś 31 dzień cyklu.
Dziewczyny czy któraś z Was używa może wykresów? Jakiegos Fertility friend itp? No i czy któraś z Was zna się na badaniu szyjki macicy i śluzie? Bo ja bym się bardzo chciała dokształcić, mimo, że wiem co nieco.. a jednak zawsze fajniej z kimś.
No i pytanie.. Czy ktoś z Was stosował kiedykolwiek testy owulacyjne?

dziewczyny nie fiksować,dobrą macie wagę.KINGA- hejka,to Ty juz szczuplutka jestes...ja mam 68kg przy 170cm i tez bym chciala zrzucic,ale narazie to tylko checi;/ fajnie,ze wieczor milo zlecial-moje juz chrapią)
[/SIZE][/SIZE]

Na początek zaczęłam siebie obserwować.Aga widzę dni płodne odliczane są czyli jednak się staracie już????