• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kobietki mykam;-)ale jutro wlece z poranną kawką:-Dkolorowych snow,spokojnej nocy,owocnych staranek.......

reklama
pa mama :)

ja tez mykam już do mojego mężulka ;) jutro na pewno zajrzę

Dobranoc!!!!:-)

KASIAWIE- wszystko z fasolka jest dobrze wiec nie wnikamy co i jak z tym zagniezdzenie bo siwych wlosow dostaniemy:eek:jestes w ciazy,jestes ciężarówka i w styczniu rodzisz-takie sa fakty:laugh2::laugh2::rofl2:

no eraz to mam czarno na białym :-p:-)

Dziewczyny Ja chyba będę testować bo @ brak.Mam jeszcze jeden test w szafce.Ale nie wiem kiedy się zdecyduję...
Wpadnę do was później,lecę na obiadek a dziś pizza:)

testuj testuj,czekamy :-):-)

Czesc dziewczynki:) a wiec u rodziców było super reakcja zarówno u Krzyska jak i u moich ehh płacz i szczescie dziadków:):) a jak wam mija dzionek??

ciesze się że taka reakcja,ja powiedzialam mamie bo nie wytzrymałam,ale nikomu ma nie mówic,nawet tacie-bo on nie wytrzyma i będzie się wszystkim chwalił:baffled::-)
chciałam poczekać do wizyty u ginek ale czy dam rade,juz chciałabym żeby wszyscy wiedzieli,ciekawe jak zareagują moi teście:szok:;-)

Dobranoc tym co poszły spać. Ja jeszcze jakoś nie mogę.
Kasiawie witaj wieczorkowo, mam nadzieję, ze juz sie uspokoiłaś bo nerwy to ci teraz nie potrzebne:-)My będziemy oglądac jakis straszny film:-)trilerek czy cos:-)

Wisienko no niby spokojna,ale ja niecierpliwy czlowiek...z Julia jak zrobiłam test to za godzine juz byłam u ginka a za dwie mialam wynik z bety:-)
a jaki film oglądacie?ja tez bym jakis straszny zobaczyła bo lubię,ale nei wiem czy teraz to powinnam takie oglądać:baffled:

Czytałam w jakiejs książce dla ciężarówek , zeby unikac takich emocji ale ja tez uwielbiam. Chyba piłę bo mamy ją i mamy i nie ma kiedy. Żegnam sie miłej nocki i pogodnych snów:-)

Udało się nadrobić. My siedzimy u teściów. Dziś mamy zamiar seksić się jak za czasów początku związku, czyli cichaczem :-D
Moj pierwszy raz był tu to i może tu pocznie się nasze dziecko:-)

Sorry, ze sie nie odzywałam, ale musiałam odchorować ten negatywny test.
Coś czuję, że dzisiaj dostanę @, byłoby miło w sumie bo nie chce czekać znów 50 dni jak to sie zdarzało dawno temu... a dziś 31 dzień cyklu.

Dziewczyny czy któraś z Was używa może wykresów? Jakiegos Fertility friend itp? No i czy któraś z Was zna się na badaniu szyjki macicy i śluzie? Bo ja bym się bardzo chciała dokształcić, mimo, że wiem co nieco.. a jednak zawsze fajniej z kimś.

No i pytanie.. Czy ktoś z Was stosował kiedykolwiek testy owulacyjne?

Ja mierzyłam kiedyś tempkę. Zapisywałam sobie w wykresie na stronie skarbmamy.pl (darmowy wykres), ale mi się znudziło.
Testów używałam, wychodziły pozytywne, ale podobno przy PCO to się zdarza:confused2:

Wisenko oj piła to straszna...wiesz jaki jest jesczze straszny?wzgórza mają oczy 1 i 2
to dobranoc kochana,miłego filmu ;-)

elleth no to powdzenia,niech się zafasolkuje:-)

Ja na chwilkę, ściskam was mocno dziewczynki i się kładę,

aha, bo zapomnę. Z zamkniętym można byłoby zrobić tak jak mamy na lutówkach. Te co mają dostęp, dają propozycje kto ma dołączyć i decyzja zapada.
Umówmy się, że każda poda swoją propozycję i agnieszka później wyśle zaproszenia. Nie mam nic przeciwko Kingi, ale chciałabym widzieć tam jeszcze kilka dziewczyn.

głosowanie na zamkniętym ?

reklama
KINGA- hejka,to Ty juz szczuplutka jestes...ja mam 68kg przy 170cm i tez bym chciala zrzucic,ale narazie to tylko checi;/ fajnie,ze wieczor milo zlecial-moje juz chrapią:))
[/SIZE][/SIZE]
dziewczyny nie fiksować,dobrą macie wagę.
Ja to mogę narzekać bo ważę 58 i mam 183 cm wzrostu i jem wszystko i o każdej porze i przytycie mi nie grozi :rofl2:
Aga widzę dni płodne odliczane są czyli jednak się staracie już????
Na początek zaczęłam siebie obserwować.

...a co do mojego testu to nie mam żadnych objaw na @ no troszkę bolą piersi,najczęściej jak wyciągam ręce do góry więc pewnie hormony szaleją,muszę siebie obserwować.W tygodniu jak @ nie przyjdzie to zrobię test i zobaczę no a jeśli to nie ciąża w co wątpię to będę musiała wybrać się do mojego lekarza i zobaczę co mi powie.

Dobranoc!

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry