• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Czesc dziewczynki:) a wiec u rodziców było super reakcja zarówno u Krzyska jak i u moich ehh płacz i szczescie dziadków:):) a jak wam mija dzionek??

SZCZESLIWA- no to super,ze dziadkowie tak zareagowali:tak:;-)ale beda rozpieszczac,co??;-)a kiedy masz wizyte u ginek??

SZCZESLIWA- to wiesz co Ci napisze..... Krzysztofa pozdrawia Krzysztofa:tak:;-):rofl2:tak,tak-dobrze czytasz -mam na imie Krzysztofa:sorry:-Krzysia:baffled:

Szczęśliwa - to się ciesz z takiej reakcji - bo jak teściowie się ucieszyli tak moja matka mi walnęła że zniszczę sobie życie tym dzieckiem :-( A teraz .. ehh szkoda gadać... a mój tata uwielbia wnusię bo ona się do niego uśmiecha i ciągnie go do zabawy :-D

SZCZESLIWA- ach,szkoda gadac:baffled:ile je sie z tym imieniem naszarpie:eek::crazy:no ale dobra juz bo sie nakrece a po co????mily dzien dzis mam i zapowiada sie stosunkowo udany wieczor:-):tak:FAJNIE,ZE WIZYTY U DZIADKÓW ZALICZONE I TERAZ TYYYYYLE OSÓB CZEKA NA MALUSZKA:tak::laugh2:my zaraz zaczynamy mycie dzieci,kolacje juz jedza potem bajka i spac:happy:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry