• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama ja je zabieram z nami na ostrów a potem może wesołe miasteczko, szykuj dzieciakij ja już robie makijaż i jestem:-):-):-)
WISIEŃKA- dzieki wielkie,juz ich szykuje-slodkosci i soczk zapakowane-Domi wlasnie wstal wiec marudzil nie bedzie;-):-):-):-):-)
...no widzisz ślepa jestem :eek:jak dziewczyny wyrażą zgodę to wyślę ale to nie tylko ode mnie zależy.

Dziewczyny co wy na to?

mama podrzuć dzieciaki do mnie.U mnie dużo miejsca i Alan miałby towarzystwo :-D
AGNIESZKA- Tobie rowniez dziekuje za chec zajecia sie dziecmi-to jak dzis bierze Wisieńka to do Ciebie wysylam ich jutro:tak::happy::happy::happy: a jesli chodzi o zaproszenie dla Kingi to ja nie mam nic przeciwko:no::-Da z wycieczka lepiej poczekac az bedzie pogoda i w pelni skozystac :tak:
no to nastapila chwila odalenia grilla takze ide uszykowac kielbaski:-):-Di cebulke:tak:i piwko:tak:i chlebek natarty czosnkiem:tak:no....to narobilam Wam smaka,ale jak ktoras ma ochote to prosze sie do nas wbijac:tak::laugh2:

reklama
mama spoko możesz przyprowadzić dzieciaki jutro ;-):rofl2:

A jakaś zadowolona chodzę i cieszę się że byłam dziś na zakupach.Ogólnie nie lubię chodzić ale psiapsiła mnie wyciągnęła i było miło no i się obkupiłam :)

Ostatnia edycja:
Kasia - czyś ty rozumy postradała? Czy już głupiejesz? ...U.S.P.O.K.U.J.... S.I.Ę...!!!!!!!! Wszystko jest ok :-) Uwierz w to wreszcie :tak: :-D

A ja sobie smacznie spałam pół dnia - mąż mnie dzisiaj karmi i co chwila robi pobudkę czy aby jestem pewna tego spania :-D Za oknem szaro i ponuro a ja śpiąca jak nie wiem co :-(

Sol u mnie też pada nic tylko spać ale szkoda mi dnia więc postanowiłam siedzieć cały dzień i jeść i własnie wcinam ptasie mleczko :rofl2:

SOL- to ja nie wiem gdzie Ty mieszkasz???:-D;-)u mnie pogodnie-nie ma slonka,ale niebo pogodne i cieplo-wlasnie weszlam na chwile do domu a ze BB odpalone to sobie skrobne;-)grill udany,piwko smaczne,dzieci lataja po ogrodzie,mąż w koncu dal sie namowic na wykopanie tych 8 tuj i zakup nowych:tak::laugh2::laugh2:teraz jeszcze takie male porzadki i takim sposobem jestesmy prawie caly dzien na powietrzu rodzinnie-to tygryski lubią najbardziej:tak::rofl2:a za tydzien mily dzien zwany wyplata to pojedziemy po nowe ,piekne tuje:laugh2::happy:
WISIENKA- jaktam-kluczyk juz wyrzucony????:happy:
SOL- a skoro Ty wciaz zmeczona i zapach draznia to moze....?;-)

Ostatnia edycja:
mama - może jest szerokie i głębokie a w tym możu pływa ryba co się nazywa chyba. A w Kielcach pada od rana więc nie ma jak wyjść na dwór ale jest cieplutko :tak:

agniecha - nie mów mi o ptasim mleczku wczoraj się nim tak zamuliłam że dzisiaj na nie patrzeć nie mogę :-(

Głupio mi się znowu położyć więc siedzę przy kompie. Mieliśmy mieć dzisiaj tyle zajęć i tylu gości a tu dupa :-D Przynajmniej nikt ode mnie za niewinność nie oberwał :-D

reklama
AGNIESZKA- pewnie,ze za tydzien sobie grilla zrobicie-co sie odwlecze....;-)
SOL- to niezazdroszcze pogody...my wciagnelismy delicje i 2 czekolady:sorry:
bb77- JESZCZE TROCHE I Ty zatestujesz i bedzie wszystko jasne a tymczasem trzymam &&&&&&&&&&&&&&&& zeby byla fasolka:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry