• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
szczesliwa-teraz juz bedziesz miala tylko mile dni no chyba ze bedziesz wymiotowac:laugh2:;-)to mniej mily bedzie...a my jutro mielismy jechac na piknik ,ale mi dzis kumpela napisala,ze byla w szpitalu z dzieciakami i sa chorzy:baffled:wiec nic z tego....mam nadzieje ,ze jutro pogoda dopisze to zabierzemy nasze smoki na przechadzke do lasu i moze dojdziemy az nad jezioro a to 6 km w 1 strone,ale potem jedzonko na trawie i spowrotem wiec moze damy rade,zobaczymy rano jaka bedzie pogoda:tak:

reklama
MAMA - ja też sie tego boje a od kiedy takie wymioty wystepuja?? narazie czuje sie ok:):) Poza tym ze od czasu do czasu ciągnie mnie w brzuszku i te piersi :):) my zapewne bedziemy sobie jutro w domku odpoczywac :):)

LADY87- kurde ,no moze Ci sie uda-zapraszamy;-):tak:
SZCZESLIWA- a z wymiotami to roznie-jedne maja inne nie;-)ja mialam od 6 tyg z Zuza a z Domisiem meeeega mdlosci az zielona chodzilam i nawet jak palca pchalam to nie moglam zwymiotowac-masakra,ale po 12 t.c.jak reka odjal...moze u Ciebie nie bedzie ta zle:-D

Lady - na pewno sie uda bedziemy trzymały kciuki:)
Mama - wolałabym żeby w ogóle sie nie pojawiły :) ale jedno wiem na pewno to bedzie taki sam krejzolek jak Ja i Krzysiu:P

Witam. Juz wróciła i wgrałam zdjęcie, mam nadzieję , ze sie pokarze. A więc nasza kłódeczka wisi właśnie po tej stronie mostu na tej najbardziej oblepionej belce. Bo wiszą tez aż do góry. Klucz wrzucony i miłość na wieki.
szczęśliwa cieszę się razem z toba. Ja w ciąży z Maćkiem wymiotowałam od 2 do 5 miesiąca. I zawsze po truskawkach i pomarańczy i od zapachu papierosów, zielonych ogórków, czosnku i koperku i ... perfum mojej siostry:-)
mama my jutro jedziemy nad wodę. Dokładnie łapać karpie. Ja będę grilować a moi faceci moczyc kije. A potem raz zarzucę i znowu jako jedyna złapię rybę:-)Kupiliśmy ruszt na ryby, żebym mogła te okazy jutro upiec:-p
aga zmieniłaś zdjęcie a ja cię nie poznałam:-)
Sol ty to masz labe dziewczyno :-)

Załączniki

• 20100502165.jpg
    20100502165.jpg
    40,4 KB · Wyświetleń: 44
Wisieńko - ja narazie zjadam wszystko to co lubiałam i lubie może tak zostanie :):) właśnie bede wcinała kolacujke przygotowana dla mnie przez Krzyśka :) mniam paróweczki na ciepło:):)

SZCZESLIWA z takich rodziców to musi byc;-):tak:a u nas Zuza juz spi a Domi konczy kakao i tez zaraz do spania:tak:
WISIENKA- jak tam Wasz wypad???
my jutro na 100% siedzimy w domu bo w calej Pl ma padac:baffled::crazy:

mama ustroiłam się w nową tunikę bombkę i leginsy i wysokie szpilki i poszlismy na rodzinny spacerek. Ostrów jest sliczny, zwłaszcza wszystkie trasy spacerowe, teraz kiedy kwitna te wszystkie drzewa jest po prostu oszałamiająco. Zrobilismy masę zdjęć. Zjedlismy lody, posiedzieli nad odrą. Luz i odpoczynek:-)
szczęśliwa i tego ci życzę:-)
lady witam i pozdrawiam:-)
mama moze i ma padać ale przecież cały weekend miało. Zobacz u mnie i u ciebie pogoda całkiem, całkiem. Może nam się fuksnie. A ja uwielbiam fuksje, zwłaszcza te amarantowe. Hm... Kupiłam dzis bluzke w kolorze fuksji

Ostatnia edycja:
reklama
WISIEŃKA- no to widze,ze spacer bardzo udany:tak:i elegancko wyszykowana,no,no-super!!! a zdjecie świetne:tak::-Di zgadzam sie teraz swiat wyglada cudnie-ach ta wiosna:laugh2:WISIEŃKA- no moze nam sie fuksnie z pogoda,choc ....watpie...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry