• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witam sie rowniez-u mnie pogoda dobra-rana ogrom slonka a teraz cieplo choc troche za chmurami ale ogolnie lepiej niz wczoraj:tak:my juz po obiadku teraz kawa;-)
WISIEŃKA- no to sie obkupilas:tak:fajnie:-)
KINGA- SUPER ZE GRILL UDANY!! przyjemnosci na wycieczkach urlopowych:happy:
SZCZESLIWA -daj znac jak reakcja tesciow na wiadomosc:laugh2:
KASIAWIE- wszystko z fasolka jest dobrze wiec nie wnikamy co i jak z tym zagniezdzenie bo siwych wlosow dostaniemy:eek:jestes w ciazy,jestes ciężarówka i w styczniu rodzisz-takie sa fakty:laugh2::laugh2::rofl2:
HARSH- ja mierzylam temp.przy staraniach z dziecmi i teraz jak odstawie hormony to tez bede:-D:-)
bb77- NO to moze na dniach dolaczy do nas kolejna zafasolkowana kobietka:rofl2: buziaki kochane i milej niedzieli
SOL- i jak tam z mężem ,marudzi czy dal juz spokój??:confused2:
NAGAPALMA- witaj i pisz kiedy masz ochote:)

Ostatnia edycja:
witaj PALLISSA- doczekasz sie jak my wszystkie:tak:bedzie dobrze;-)
NAGAPALMA - napisz cos o sobie??

A ja witam sie popoludniowo. u Mnie cos szaro ale dosyc ciepelko, wiec ok. Oby tylko nie padalo, bo plany mam ho ho..Zawiozlam Mojego do pracy, a ja siedze i ogladam tv. Jak tylko siostra da mi znac to jade po nia i po dzieci. Ach, uwielbiam jezdzic autkiem i bede troche jechac, bo to ponad 20km w jedna strone, wiec ho ho :)))
Kupilam troche slodkosci na popoludnie. Jak siostre przywioze z dziecmi to te beda wniebowziete pewnie, bo zobacza w koncu gdzie ciocia bedzie mieszkac po slubie. I na pewno na jakis spacerek pojdziemy. A za pare chwil lece pod prysznic.

mama witaj, obkupiłam się w końcu bo jakos nie było czasu ostatnio. Jeszce kupię jakieś butki na niewielkim obcasiku do pracy i fioletowa torebke i mam wszystko, no może prawie:-)
nagapalma witam i pozdrawiam, i napisz coś więcej:-)
pysia odpoczywa i miłego popołudnia z siostrą:-)
palissa miej nadzieję, może teraz się uda, zobacz posypało na wiosnę fasolkami:-)
My dopiero będziemy jeść obiadek z racji późnego śniadania. Potem jedziemy na ostrów tumski, najładniejszą dzielnicę Wro, gdzie jest jak pisałam most z kłódkami dla małżeństw. Mamy juz przyszykowaną kłódeczkę z imionami i data ślubu:-):-):-)

nagapalma witaj! ciekawy pomysł na nick:-p starasz sie o bejbi rozumiem..

a ja mam teraz chwilkę:)

Do południa byliśmy na spacerku i na obiedzie poza domem:) narobiłam sporo zdjęć to fakt;-)
teraz odpoczywamy i o 17 ruszamy znowu! w amfiteatrze grają wiec idziemy sobie na piwko i posiedzieć w parku:)

wisienka fajnie że zakupy tak udane! ;)
Aga a wy byliście na tym zwiedzaniu co pisałaś że w weekend mieliscie pojechać?
mama widze i wam fajnie czas mija :)
Sol no w końcu musi się nam udać! ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
popatrzyłam na mój małżeński suwaczek i pytam mojego wiśniowego męża ile do naszej rocznicy slubu a on mi na to A KIEDY BRALIŚMY ŚLUB:-pTo miał byc chyba żart:-p
jaki fajny leniuchowy dzień dzis mamy:-)
Serniczek będzie po obiadku do kawki:-)
masz rację kinga ciekawy nick, czasem zastanawiam sie jak dziewczyny je wymyslaja, ja od nazwiska bo imie było zajęte na wiele sposobów a chciałam bez cyferek.

Ostatnia edycja:
reklama
WISIenka a no dziekuje ale ja nadal czekam na telefon od siostrzyczki hy hy... To jak to z ta klodka zrobicie? A to bedzie romantycznie :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry