• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam się i ja:-)

Sol mi wszytsko śmierdzi,obierałam ziemniaki i sobie myśle czemu one tak śmierdzą,zrobił mi się wyczulony węch,dobrze ze jeszcze mnie nie mdli na zapach mięcha,bo to bylo straszne,choc czuje że mnie to czeka:eek:

bb ja też tak czułam jakbym miała dostać@ byłam jakas taka zmęczona, z resztą do dzis tak jest,co chwilę chodzę się polożyc.
Myslę ze u Ciebie tez się uda:tak:życzę Ci tego:-)

idę robić galaretke:-)

Sol popatrzyła na ten suwaczek co zrobiłas na stronce i tam pod nim jest napisane ze w 4 tyg następuje zagnieżdzenia zarodka,to ja juz myślałam ze dawno to nastąpiło,bo....czytałam gdzieś ze zagniezdzenie powodzi się tylko w 60% ja myslalam ze hcg pojawia się własnie jak nastąpiło zagnieżdzenie...juz nic nie wiem

Ostatnia edycja:
reklama
Kasia - bo zaraz pójdę kupić ten test i w niedzielę zatestuje - bo wtedy powinien już wyjść!!! Nie drażnij :-p Jezu - czuję zapachy z całego domu a wczoraj myślałam że się poprzytulam z kiblem :-( A ja na domiar złego jestem meteopatą i ta pogoda mnie zabija.

Czesc dziewczynki :) zajrzałam na chwilke zeby sie z wami przywitac:):) bo zaraz idziemy do rodziców Krzyska i jednak dzisiaj im powiemy bo Krzysiek chce :):) Buziaczki kochane:) milusiego dzionka życzę :)

Sorry, ze sie nie odzywałam, ale musiałam odchorować ten negatywny test.
Coś czuję, że dzisiaj dostanę @, byłoby miło w sumie bo nie chce czekać znów 50 dni jak to sie zdarzało dawno temu... a dziś 31 dzień cyklu.

Dziewczyny czy któraś z Was używa może wykresów? Jakiegos Fertility friend itp? No i czy któraś z Was zna się na badaniu szyjki macicy i śluzie? Bo ja bym się bardzo chciała dokształcić, mimo, że wiem co nieco.. a jednak zawsze fajniej z kimś.

No i pytanie.. Czy ktoś z Was stosował kiedykolwiek testy owulacyjne?

Harsh - ja robiłam kiedyś wykresy ale o było dawno temu i jedyne co pamiętam to podstawy a na badaniu szyjki i śluzu w ogóle się nie znam :-p A testy stosowałam ale że u mnie raz owu była, raz nie to wychodziły śmieszne wyniki - bo test pokazywał ze owu jest a usg że nic nie było a i tempka nie była owulacyjna więc na mnie się nie da wzorować. A może owu miałaś późno i jeszcze wyjdą dwie krechy :-)

Kasia - zagnieżdżenie zarodka jest ok 10 dni po zapłodnieniu więc tak by wychodziło a hcg jest wytwarzane już przed zagnieżdżeniem :tak:

Właśnie wróciłam ze sklepu - jest ciepło i pada :dry:

nawet jesli mialam owu pozno to nie bylo staranek wtedy ze tak powiem..a moze raczej..zbyt duza przerwa. no i sie okresowo juz czuje...

No to trzymam żeby jak najszybciej przylazła @ żebyś szybciutko zaczęła kolejne starania :tak:

Jeny ale mam dzisiaj lenia - właśnie się dowiedziałam ze mój małż się rozmyślił i nie jedziemy dzisiaj do teściów i jego chrzestnego. I wytrzymaj z takim upierdliwym człekiem :dry:

Harsh temperature mierzyła mama05 i na podstawie tego wiedziala kiedy ma owu.
ja stosowałam test owu,ale dziewcyny róznie sie o nim wypowiadaja,ze pokazuje owu a wcale jej nie ma

Sol czyli to oznacza ze jescze nic pewnego,bo jesli nie dojdzie do zagniezdzenia...??????????

juz przeczytałam,ze hormon wydziela ię dopiero po zagnieżdzeniu,tylko u niktórych jest to wczesniej u niektorych później,ok to juz ni emyśle tyle :-)

tak tak testuj za tydzien w niedziele :-)

Ostatnia edycja:
Kasia między 7- 10 dniem od zapłodnienia następuje zagnieżdżenie zardodka w macicy i od tej pory gwałtownie wzrata poziom Hcg, przed zagniezdżeniem jest dużo mniejszy. Myslę, ze u ciebie już fasolka jest na miejscu,. Wiem , że denerwujesz się kochana ale myśl pozytywnie. No jesli ziemniaki ci śmierdzą:-)
Sol współczuje, masz delikatnie mówiąc przekichane. A może się pokłóć i obraź:-p
Harsh to w takim razie szybkiej @ ci życzę:tak:
bb trzymam kciuki :-)]
agnieszka zakupy się udały:-)Kupiłam: bluzkę, tunikę, szmizjerkę, getry, piżamę i coś takiego sexownego do staranek:-)

reklama
hej
mało zaglądam teraz bo jak wiecie urlop mąż ma wiec mało co w domu siedzimy:) korzystamy z pięknej pogody :-)

pozdrawiam was serdecznie!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry