• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
nioo nie żartuje heheh :):) a tak jak pisałam wczoraj tak mnie kusiło zrobić test poleciałam do apteki i masz :):) ale ja tak jakos czułam juz od jakiegoś czasu ten cykl miałam naprawde inny niż te wszystkie poprzednie w których sie staraliśmy :):) nioo naprawde jestem szczesciarą tym bardziej ze tak czekaliśmy na to :):)

Szczęśliwa jeszcze raz gratuluję:)
I pozostałym szczęśliwym przyszłym mamusiom także:)
Zapmarta dobranoc:)

...no nic kochane Ja na razie zmykam,jak nie będę mocno zajęta :-p to jeszcze do was dziś zajrzę a jak czasu zabraknie to zajrzę tu jutro:)
Dobranoc wszystkim:)

Agnieszko dziękuje:-)

szczęśliwa a to Ty chyba jesczze na grudzień się załapiesz??no chyba ze pierwsze dni stycznia,bo mi wychodzi na około 10:-)ale Ty to i tak dlugo wytrzmalas,podziwiam!!!!
ja robiłam w 27dc doiero jutro powinnam dosac planowo@, ja to nie umiałam wytrzymac:eek::sorry:

dobranoc tym,które idą i owocnych staranek!!!!:-)

Ja też dziewczynki juz uciekam :) trzeba sie troszeczke wyspać dobrej nocki i kolorowych senków jutro zajrze dopiero wieczorkiem bo nie bedzie mnie w domku buziolki Papa Dobranoc

WISIENKO. zycze aby Babcia z Dziadziem dotrwali do takiej pieknej rocznicy dotrwali. Zwykle sie slyszy co najwyzej o 50leciu, a tu... :))) cudownie. Fajnie ze lepiej z Babcia kochana :)

Ja pije Z Moim winko, bylo dzis bardzo goraco. Oj oj :) i to dwa razy raz po raz. slodziak moj. A teraz grzmi i blyska sie. chce burze w nocy. Przynajmniej bede czuc sie bezpiecznie, gdy przytule sie do Skarba. Cudo po prostu. siedzimy tutaj i gadamy o dziecku i o wszystkim co z dzieckiem zwiazane. Mam nadzieje, ze uda Nam sie w miare szybko postarac o dzidziusia i ze bede w upragnionej ciazy. To moje najwieksze marzenie!!!

Pol poszedł się wykoąpciać więc zajrzałam jeszce, ze by mieć jutro mniej do nadrabiania. Czytam i myslę sobie, ze te staranka na 2011 zaczęły wspaniale się rozwijać. Mam nadzieję, ze pójdzie tak dalej i wszystkie bedziemy zafasolkowane.:tak:
Jeszcze raz dziękuję wszystkim za wsparcie:tak:

KINGA- jak sie udal grill?

my dopiero po 22 wróciliśmy do domu:) Grill bardzo udany! :-) fajnie spedziliśmy cały dzień!
Filip był juz naprawde zmeczony jak wracaliśmy i trochę marudził jak to dziecko.
narobiłam dużo zdjec wiec na pewno na blogu coś dodam;)
Pozdrawiam ciepło
i milusiej nocki życzę! ;)
U nas przesymatyczny wieczorek sam na sam ;-) a teraz lulać! :laugh2:

...z mężem sobie porozmawialiśmy od serca i cóż no.. bardzo chcemy drugie dziecko i bedziemy mocno dążyć do tego celu! :))
oby nam wszystkim się udało w końcu!

reklama
Kinga - uda się :tak:

A ja znowu siedzę i oglądam - jakoś do niczego innego głowy nie mam :-D jeżu - niech już będzie wtorek to przyjdzie ten kosz na pampersy bo choć wyrzucamy je do kosza w łazience to strasznie jedzie albo to ja mam znowu taki węch wyczulony :no: No i się zaczynam nakręcać :dry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry