• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
sol- no to niezle :) ja szczerze mowiac nie za bardzo mi sie usmiecha to wszystko sprzatac.. a nas czeka przebudowa mala..wiec.. chyba jeszcze to przemysle :tak::tak:

nie to, ze len jestem, ale pracuje i nie ma mnie w domu po 10h wiec nie wyobrazam sobie jeszcze sprzatania wieczorami po pracy.. ech.. zobaczymy :)

a tak.. dzieci na pewno sa zdolne :) ja z bratem tez pomalowalam raz sciany :) ale tylko raz bo rodzice zachwyceni nie byli :rofl2:

reklama
Obiadek zjedzony :) Brzusio pełyny heheha jak tam u was dziewczynki??

widze ze nie ma was dziewczynki:( to ja tez zmykam buziolki i milusiego dzionka życze:** zajrzę tu później:):)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Przyszłam do was na chwile,Julka jeszcze śpi,ja czekam az sie obiad skoncy robic:-)
pogoda denna,ale chyba juz nie pada i pojde na tn rower bo oszaleje.

Sol Ty sie nie śmiej:-pja tak pisze bo wciąz nie mge uwierzyc i boje sie ze w koncu zrobie test na którym nie bedzie kreseczki,juz dzis mialam schize ze chyba ta kreseczka jest bladsza niz wczoraj:szok:
a moze sobie tez kupie ten strumieniowy:-)ale to jutro:tak:

Wisenko okropnie mi przykro,mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze,jestem z Toba i przytulam Cie!!!

dziewczyny mnie ciągle ta zgaga męczy:-(a jeszcze czasami odczuwam jakies skurcze,czy to nie jest dziwne?czy moze to oznaka powiększającej się macicy????
ja nie wiem czy wytrzymam do tej wizyty do 11 maja:-)a moze szybcej pójde:-Dtylko w sumie chciałabym juz widziec cos konkretnego,jak pojde za szyb:-Dko to mi kaze przyjsc za ok 2 tyg,wiec chyba lepiej poczekac:tak:

witam sie juz dawno tu nie zagladalam nie mam szans was nadrobic!!!!ja dalej sie staram no ale to ostatnie dni plodne wiec pozostaje mi czekanie,na 15@ trzymamy kciuki ,,,a sa nowe fasolki?

pallissa, kciuki zaciśnięte, czekamy do 15:-)
Kasiawie, mnie pomagała mięta, taka zwykła zaparzana...
wisieńka, bardzo mi przykro, mam nadzieję, że w szpitalu jej pomogą. Ściskam cię mocno, bo ja swoją babcię kocham tak samo jak mamę, jest wspaniała.

u nas lało, ale przestało. Karollo śpi a ja upiekłam koperty z jabłkiem, więc zapraszam. Fakt mogą nie przypominać kopert, ale czy to ważne ???:-D:-D:-D:-D

witam w klubie kociar, ja mam 3, kto da więcej ????:rofl2:

hejka
Nie dawno wróciliśmy do domu,prawie cały dzień spędziliśmy poza domem :tak:
Dzień zaliczam do udanych,jestem zadowolona :happy:
Alan wykończony,nie długo pójdzie spać a my z mężem będziemy mieli czas dla siebie :-p

Widzę dziewczyny grillują,odpoczywają i dobrze w końcu mamy wiosnę:)

SOL, ja juz po kielbasce :))) Byla pyszna. Jami jami. Tego mi brakowalo....
WISIENKA, mam nadzieje, ze z Babcia wszystko ok. Eh, ja mam jedna taka superowa Babcie az milo. Nieraz mam takie czarne mysli, ze co bedzie jak umrze? Oj, chyba to bedzie najwieksza tragedia :(((((( wole o tym nie myslec

Ja dzis mialam bardzo smutna wiadomosc. Az sie poplakalam... ale nie bede o tym pisac :((((
Byla síostra, pogadalysmy jak zawsze i bylo milo bardzo :)))
Matce jak powiedzialam zeby sie zastanowili nad lista gosci tak udawala ze nie slyszy. to niech spada. Wiecej sie nie odezwe. a chcialam zamowic zaproszenia z personalizacja, a jak tu ona takie cos ze mna wyprawia tak chyba zamowie bez personalizacji :\ no chyba ze laskawie przemowi jak wroce we wtorek do domu. Bo i tak nie wiem ile zaproszen zamowic, ile bedzie ludzi i w ogole.....
Szkoda gadac

Witam sie moje kochane wieczorkiem:tak:BIBINKA dziekuje za przekazanie wiadomosci od mnie i od Wiolki;-)i dziekuje ze bylas myslami ze mna dzisiaj....
NIKA,EWCIA3004- dziekuje i Wam za sms'y,pamiec i bycie ze mna myslami to bardzo pomaga.......
SOL- wiadomosc Wiolka napisala do mnie a ja przeslalam ja do BIBINKI bo mi sie komp zawiesil jak chcialam Wam napisac rano pare slow a juz rodzinka czekala w aucie wiec poprosilam Bibinke o przekazanie info:tak:;-)i napisalam Wiolce o tym podkladzie do scian ale Ona napisala,ze przygotowali sciany jak nalezy a mimo to farba odchodzi:baffled:takze walczy kobietka dalej....
WISIEŃKA- tule z powodu mamy a dla babci DUUUZO zdrowka zycze,niech sie kobietka dzielnie trzyma:tak:sciskam Cie
MARGOLCIA,SZCZESLIWA,KASIAWIE-Witajcie-Kasi nic sie nie cofnie-za 8 m-cy urodzisz druga dzidzie:tak:
ZAPMARTA- buziaki i pozdrawiam:-D
PALLISSA- TRZYMAM KCIUKI ZA 15,ZEBY @ NIE PRZYSZLA;-)
AGNIESZKA- jak nowe autko??
KINGA- jak sie udal grill?
witam tez wszystkie pozostale kobietki,u mnie na grillu bylo srednio-nie padalo,ale slonka jak na lekarstwo,ze to okolo 15 juz wyszlo i bylo milusio-dzieci caly dzien na powietrzu-Domi nawet drzemi nie mial;-)teraz tez jeszcze lataja po podworku a Tomi kosi a ja oczywiscie na BB.

reklama
AGNIESZKA- jak nowe autko??

Dziękuję no jak na razie świetne się sprawuje,jesteśmy bardzo zadowoleni i oby tak dalej.Mąż podniecony na maksa:)

My odpoczywamy nie długo obejrzymy brytyjskiego xfaktora potem Alan pójdzie spać a my z mężem będziemy mieli czas dla siebie.Po całym tygodniu nie widzenia się to może być gorąco :-p no i filmik chcemy obejrzeć także wieczór zaplanowany:)

Mama dobrze że zawitałaś,smutno i cicho bez Ciebie kobieto :rofl2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry