• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Agnieszka-dzieki za mile slowa:)) dobrze ze autko fajnie sie sprawuje:) moje krasnale juz pozasypialy-jaka bloga cisza...

czy jest tu jakas duszyczka??:))))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Zostałam zdegradowana na liście :-D

Mnie nie będzie przez ten weekend za często więc jak coś ważnego - pisać pw :-p Ale pewnie niewiele was będzie zaglądać :-p

mama - nie dubluj postów - proszę ładnie :-D

hej dziewczynki:):) mój mężczyzna już spi:):) oblewał ze swoim bratem wiadomość :) a ja jakoś nie czuje sie zbytnio zmeczona :):) bardziej taka napchana heheh nie wiem czemu:P a co tam u was??

dzis mam jakieś dziwne skórcze tak jakby jajników myślicie że to dlatego ze ciało przygotowuje sie do maluszka??

SZCZESLIWA- takie skorcze sa normalne i beda dokuczac bardziej lub mniej w czasie calej ciazy-macica sie powieksza wiec jak najbardziej si;-):tak:a folik-kwas foliowy kupilas??? a ja ide sie umyc i ide spac bo po calym dniu na ogrodzie padam:sorry:
SOL- nie wiem co sie stalo ,ale jeden post wyskoczyl mi dwa razy i nie wiedzialam jak sie usuwa posty to edytowalam i napisalam cos innego:baffled:

Cześć dziewczyny:-):-):-)
Wpadłam dosłownie na chwilkę;-) Życzę Wam wszystkim i każdej z osobna miłego weekendu:tak::tak::tak:
My od wczoraj jesteśmy w Polsce:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D i niestety nie mam teraz za dużo czasu żeby przeczytać co tam u was:-( ale obiecuję że nadrobię:tak:

kupie we wtorek kwas foliowy:) nioo to mnie uspokoiłaś:) bo sie martwiłam że cos jest nie tak :) nioo to zmykaj szybko do łóżeczka ja pooglądam troszeczke tv i poźniej nynki wypoczywac:) Buziaczki:*** A jutro jedziemy do rodziców Krzyśka :) Już nie moge sie doczekać jak im powiemy ale to dopiero po wizycie u gina:)

Wróciłam do was:-)
mama to dzis był "ten" dzień????dlaczego ja myslałam że jutro??:zawstydzona/y:
Nie chce juz przypominac,ale jesem z Tobą i przytulam:tak:

u nas dzis popołudnu się wypogodziło więc pojechaliśmy w trojkę (a raczej juz chyba w czwórkę :-D) na rowerki,było fajnie,ale jak wróciłam to byłam okropnie zmęczona,normalnie szok:szok:

szczęsliwa koniecznie kup ten kwas foliowy,to bardzo ważne,ja sobie też już biorę,a przed zajściem bralam cały kompleks witamin i tam eż był kwas foliowy:tak:

reklama
Witam was wieczorkiem. Dziękuję za wsparcie i słowa otuchy.:tak:Mozna na was liczyc, dziewczyny kochane. :tak:Cieszę się, bo babcia lepiej się czuje. Lekarz powiedział, ze to po prostu starość i choroba. Babcia od lat choruje na gościec stawowy i ma wyniszczony organizm. Za trzy lata mają mieć z moim dziadkiem 70 rocznicę ślubu. Brali go jak dziadek miał 23 lata a babcia 17. Mam nadzieję, ze dożyją. Dziadek mimo 90 lat jest sprawnym fizycznie i umysłowo człowiekiem a babcia mimo choroby ma umysł młodego człowieka. Jestem z nimi bardzo związana bo przeciez mieszkaliśmy razem od zawsze, dopiero jak Maciek miał 3 lata wyprowadziłam się .
szczęśliwa kup folik czy feminatal jak najszybciej bo kwas foliowy jest bardzo ważny w rozwoju właśnie takiego okruszka. :tak:
mama widzę, ze udał się dzionek, jak tam pogoda bo u nas znośna a zazwyczaj mamy podobną?Mam nadzieję, ze każdy kolejny 1 maj b edzie dla ciebie coraz mniej smutny a pozostanie tylko taką wzruszającą refleksją
My chyba pooglądamy jakiś luźny filmik, poprzytulamy się i pójdziemy spać. Na BB taka weekendowa pustka. Jutro planujemy pójść na ostrów tumski ze swoją kłódką miłości na most. Przypniemy ją wywalimy kluczyk i nic nas nie rozdzieli.:tak:
nika witaj i miłego pobytu

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry