• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
SOL, to ja nalesniczka poprosze. Najbardziej lubie z serem :))) Pogoda be. ze tez na weekend jak na zlosc sie pogorszyla brr... a kielbachw i tak musze chyba zjesc, bo zwariuje jak nie bedzie. Nawet w pracy myslalam o kielbasce, szaszlyczku i takim chlebku z grilla przypieczonym :) mniam mniam.
KPI, nie bylam nigdzie tylko tam. Rok temu na majowke wybralismy sie nad Soline. Wzielismy rowerki wodne i przeplynelismy wzdluz Soline w ciagu dwoch godzin i caly czas pedalowalismy, bez prawie odpoczynku. ale mi sie podobalo wow :))) a pozniej bylismy na piwku na swiezym powietrzu... I obiadek. tzn. piwko ja, bo moj kierowca byl

U la la. Albo sie troszke rozpogadza albo mi sie tylko tak wydaje

reklama
Witam się i Ja :)
U mnie pięknie świeci słoneczko,za chwilę idę wywiesić pranie na ogród a potem będziemy testować nasze nowe cztery kołeczka także ciekawie będzie:)
Życzę wam kochane pięknego dnia:)
Zajrzę do was później:)

pysia - drażnisz tą kiełbaską :-D a ja wolę z szyneczką i żółtym serkiem :-D albo dżemem.
kpi - no co - polubiłam Cię :-D

Witam. U mnie pogoda taka sobie, bez deszczu 15 stopni ale zachmurzone i pewnie popada. Weekend zaczął sie źle. Moją babcie w nocy zabrało pogotowie z kłopotami z oddychaniem. A jutro byłyby 59 urodziny mojej mamy, a babcia jest mamą mojej mamy. Więc nie mam humorku:-(:-(:-(:-(Nie będę więc wam smucić i dopuki nie dowiem sie jakiś pozytywnch konkretów nie będę sie pokazywać. Miłego weekendu i staranek.

Wisieńka - współczuję z powodu babci. Zawsze się coś dzieje nie wtedy kiedy trzeba :-( Moja babcia wylądowała dwa razy w szpitalu chyba z mojej winy - raz przed cywilnym i w sukni ślubnej i garniaku ją odwiedziliśmy na oddziale :-D Oj miały kobitki z jej sali ubaw - a my tortu weselnego przynieśliśmy :tak: :-D O mało się bidna nie rozpłakała :-D A drugi raz przed kościelnym ale tym razem wypuścili ją przed ślubem ale nie przyszła bo musiała odpoczywać.

to znów ja ,na moment wpadłam ,bo piekę ciasto ,pakuję się ,kąpię itd:tak:.
witam wszystkie:tak:
mam 2 wiadomości:
od mamy: komputer jej się zawiesił i nie zdążyła niczego napisać.właśnie jadą całą rodzinką do znajomych,pogoda u nich znośna.pozdrwia wszystkie kochane babeczki:tak::-)
od wiolki : u nas remont co sie posunie,to się cofa.ostatnio farby zaczęły nam odpadać od ścian.kupiłam duluxa,żeby mieć fajne kolory,a tu d...gratulacje dla Kasiawie i niech dba o fasolcie.buziaki dla wszystkich i bardzo tęsknię za Wami!

życzę UDANEGO WEEKENDU I ŚCISKAM wAS WSZYSTKIE MOCNO:tak::-)

Ostatnia edycja:
bibinka - zapytaj Wioli jaki grunt pod farby dali bo pod Duluxa można tylko jeden żeby nie odpadała :-p wiem z doświadczenia :-p]

wisienka- mam nadzieje, ze babcia szybko wyjdzie ze szpitala.. a z drugiej strony, to dobrze, ze jest pod dobra opieka.. tam sie Nia na pewno zajma :)
glowa do gory! bedzie dobrze :)

u mnie pogoda super :) prawie lato.. :)

bibinka- no to faktycznie niezle z ta farba.. przede mna remont.. dosc duzy w wakacje... wszyscy mi mowia, zebym przypadkiem w ciazy nie byla, bo kto bedzie pomagal :) a ja...coz.. chyba sie jednak postaram ;) hihihihi

reklama
maggy - ja już po generalnym więc zaprawiona w boju :-D wywaliliśmy z mieszkania wszystko łącznie z hydrauliką, elektryką, podłogami z regipsu i piachu, dwoma ścianami, połową tynków, wszystkimi płytkami i wyposażeniem łazienki i kuchni i przemodelowaliśmy wszystko na nowo :-D A jeszcze okna i drzwi i futryny wyleciały :-D 6 miesięcy remontu bo odkładaliśmy kasę po drodze :-p jakby kasa była od razu skończylibyśmy w 3 miechy :tak: Ale mam mieszkanie zrobione na cacy :tak: tylko malowanie mnie niedługo chyba czeka bo Karola jest zdolna :dry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry