S
Sol
Gość
Idę robić naleśniki bo chodzą za mną od paru dni 
margolcia - podobno "widziały gały co brały"
To niech się teraz męczą 

margolcia - podobno "widziały gały co brały"
To niech się teraz męczą 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

To niech się teraz męczą 
Alo to na tej samej zasadzie jak wtedy ten grill - jedna temat zaczęła a ja miałam chcice na kurczaka z grilla
A parę dni temu koleżanka mi powiedziała przez tel ze wcina naleśniki i tak za mną chodzą 
Idę wstawiać wasze suwaczki ładnie na stronce - a że nie wiem czy kpi będzie to jakoś ustalę jej termin porodu metodą prób i błędów - kpi - lubię cię![]()

dziewczyny mi się ciągle odbija i zaczynaj odczuwać lekką zgagę,nie cierpie tego!!!!! w piewszej ciąży tez miałam ale chyba w ostanim trymestrze,a tu juz mam miec teraz?????????????makabra!!!!!!
Wiseinko to dobrze jesli tak gdzies wyczytałaś:-)ale ja jutro robię drugi test:-)i chce widziec znowu drugą kreske i to choc troszkę mocnieszą:-)a w niedziele chyba zrobie jeszcze jedne test bo dzis kupiłam dwawiem....stuknięta....
...
KPI, a mi sie podoba nad Solina. super, ze badania okejos
\.
, tylko ja lubię ciszę i spokój, naturę a nie handel i ścisk turystów ... to mam w swoim mieście i właśnie od tego uciekam ... Kociary łączmy się. Moja oczywiście jeszcze śpi.
Pomimo pogody miłego dnia