• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Idę robić naleśniki bo chodzą za mną od paru dni :-p

margolcia - podobno "widziały gały co brały" :-D To niech się teraz męczą :-p

reklama
niooo to Kasiu moje gratulacje:):):) i dziekuje za gratulacje jeszcze raz:):) we wtorek chce isc do gina:):):) Naszczescie dobrze sie czuje :):) Poza tymi piersiami bolą jak nie powiem co a pogoda jest masakryczna:( a tak chciałam isc na spacerek :(

szczęśliwa jeszcze ode mnie gratulacje przyjmij!!! cudowne wieści, oby 8 miesięcy przebiegło bezproblemowo i poród był migiem,a dzidzia zdrowa się urodziła!!!

sol oczywiście że tak, przynajmniej nie nudzą się z nami :D:D Bo takie szalone są nieprzewidywalne z mnóstwem pomysłów i tego się trzymajmy !!

SOL, ja mimo wszystko mam nadzieje, ze ta pogoda sie poprawi. W sumie lalo okropnie, a teraz cisza....
To juz+ zjadlam dzis kielbache :\ chyba ze posiedzimy w dzialkowym domku i tam kielbache zrobimy z grilla ale mialam tez ochote na szaszlyczka okropnie. Mialam ochote posiedziec na sloneczku, pobyczyc sie na maxa, a tu pewnie skonczy sie na siedzeniu w domu i hukanku. Moj wczoraj mi pisal, ze nie da mi spokoju przez weekend hehe

pysia - u mnie od rana leje - nawet za okno nie muszę patrzeć bo słyszę na parapetach :-(

Idę robić te naleśniki bo mi chce język uciec na myśl :-P Nie wiem co mnie tak naszło :-D Alo to na tej samej zasadzie jak wtedy ten grill - jedna temat zaczęła a ja miałam chcice na kurczaka z grilla :-D A parę dni temu koleżanka mi powiedziała przez tel ze wcina naleśniki i tak za mną chodzą :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
to u nas też padało rano a teraz cisza, ale nie wygląda jakby miało się przejaśnić, a grilla i tak zrobimy-na balkonie w ostateczności!! :D:D

Witam i ja w sobotni poranek,

u mnie chmurzasto i kropi czasem ... a na ślub do koleżanki się wybieram ;( ehhhhhh, wszystkie soboty powinny być ładne, czyż nie?

Natalka w dobrym zdrowiu dokazuje i Wam fluidki przekazuje:)

Elleth, Kędziorek - witajcie na forum!

Idę wstawiać wasze suwaczki ładnie na stronce - a że nie wiem czy kpi będzie to jakoś ustalę jej termin porodu metodą prób i błędów - kpi - lubię cię :-D

dziękuję ale się aż zawstydziłam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

dziewczyny mi się ciągle odbija i zaczynaj odczuwać lekką zgagę,nie cierpie tego!!!!! w piewszej ciąży tez miałam ale chyba w ostanim trymestrze,a tu juz mam miec teraz?????????????makabra!!!!!!

ja miałam lekką od początku ciąży - teraz jest niestety duuużo gorzej ;(

Wiseinko to dobrze jesli tak gdzies wyczytałaś:-)ale ja jutro robię drugi test:-)i chce widziec znowu drugą kreske i to choc troszkę mocnieszą:-)a w niedziele chyba zrobie jeszcze jedne test bo dzis kupiłam dwa:-Dwiem....stuknięta....:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

...

ja zrobiłam 4 testy bo te kreseczki takie bladziuchne były ... najlepszy był test strumieniowy ;)

KPI, a mi sie podoba nad Solina. super, ze badania okejos

\.

a czy ja mówiłam, że tam brzydko??? chyba nie :no:, tylko ja lubię ciszę i spokój, naturę a nie handel i ścisk turystów ... to mam w swoim mieście i właśnie od tego uciekam ...
a byłaś gdzieś dalej w Bieszczadach?

Kociary łączmy się. Moja oczywiście jeszcze śpi.

Pomimo pogody miłego dnia

to jeż do kociar się dołączam - mam 8-letniego Gacusia ;)

Buziaki i miłego długiego weekendu życzę ;)

reklama
cudownie!popatrzyłam właśnie na prognozę pogody, ma u nas padać przez cały tydzień!! aaaa , a miało być tak pięknie...
kpi ja mam 2-letnią kotkę, tatuś był persem mama dachowiec, wiec jest duża jak na kotkę i sieje postrach wśród innych kotów :D:D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry