• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a ja nie mam piwka, to nie napiję się... :P
za to normalnie jestem heppi że mąż ma wolny ten dłuuugi weekend :D można imprezować z grillem i piwkiem;d;d

wiesieńka jakiego ty masz dużego synaa!!! wow :) (tak mi się przypomniało, że miałam napisać)

reklama
wisieńka jeszcze nie jest tak źle:-p, a Ty nie uśnij nam w kąpieli:tak:

margolcia oj znieczulica straszna,przrkonałam się sama,jak byłam z Ala w ciąży.teraz też widzę,jak mogę to tez pomogę,a niech ktos spróbuje protestować,to pogryzę:wściekła/y:

A ja sobie właśnie wzięłam drina Sobieski z żurawiną i zaraz się idę seksić :-D

Mamusia mi pozwoliła :-D

WISIEŃKA- za pozno ,ja juz jestem napruta:)))
MARGOLCIA- no niestety,znieczulica!!!ja w ciazy z Zuza jak jezdzilam na uczelnie to tylko RAZ dziewczyna ustapila mi miejsce w tramwaju...
SOL- to uniesien i dreszczyku!!! :))

Ostatnia edycja:
hej :)

dopiero po 20 zjechaliśmy do domu bo całe popołudnie spedziliśmy w Ostródzie sobie :)) fajnie było, porobiłam zdjecia no i zajechaliśmy do Mc na jedzonko sobie tez.
Teraz moje dziecko juz spi zmeczony był:)

witam nowe staraczki!! :)) miło poznać!

Sol fajnie pozmieniałaś suwaczki podoba mi sie
mama dzis 1d.c.? tz dostałaś @
iwinka2b widze ze my mamy ten sam d.c.! :D no prosze

teraz pierwsza w kolejce do testu widzę Sol! :)))

margolcia mój mąż na piwku z kolegami.mała śpi,a ja ciągle nasłu****ę czy nie kaszle.wczoraj musiałam ją do siebie wziąć,bidka moja.
zaczęło u mnie padać,to nie wróży dobrze na jutro:wściekła/y:.a może w nocy popada,a jutro bedzie ok?taaaaaa

kinga fajnie,że wycieczka się udała;)

MARGOLCIA- i dopiero teraz mowisz,ze masz wolna chate:)) wbijamy sie do Ciebie na impreze-ja mam piwo i slodkosci!! :))
KINGA- nie dostalam @-poprostu mam jeszcze 26 tabl.po 2 dniach dostane @ to jest 28 i za 28 bede testowac-dlatego mam taki suwaczek:))

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny:rofl2:
nie sposób was nadrobic!!!!!30 stron!!!!!!poczytalam tylko na niektórych stronach,ale zesżłoby mi do północya wtedy juz wszytski eposżłybyscie spac:confused2:

wiecie co na watku jak zaplanowac plec dziecka(czy jakos tak) dziewczyna dowiedziala sie,ze bedzie synek i ...dolina!!!!cala rodzina ja "napadla" ze chce dziewczynke i nawet maz Jej nie wspiera!!!!!!!!!!!smutne to. nie rozumiem jak tak mozna-kazda z nas ma wspanialego (dla nas)męża i to jest facet a jak dowiadujemy sie jaka plec i powiemy rodzinie to dolina ze facet:no::no::no:N I E R O Z U M I E M !!!!!najpierw rodzina molestuje-no kiedy sie postaracie- a potem taka reakcja,no i laska jest zalamana......to tylko dziewczynki sa cacy a chlopcy be:wściekła/y::crazy:slow brak -dobrze ze nie mamy wplywu na plec bo polowy z nas by nie bylo....

strasznie są tacy ludzie,u mojego męża w rodzinie zawsze chcieli chłopca,u nich chłopiec to "coś" dużo lepszego niz dziewczynka,jak wiedziałam juz ze bede meic dziewczynke to były tylko odgłosy niezadowolenia,och ile my z mężem wsyztskim nagadywaiśmy,ciekawe jak teraz będzie,ja chciałabym chłopca ale nie dlatego ze męza rodzina chce tylko ja zawsze chciałam miec synka,ale jeśli będzie druga córunia tez dobrze:tak:będe znowu kiedys próbować:-)

bb77- no to faktycznie rewelacje-trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!tak jak trzymalam za Kasiewie:tak:
ZAPMARTA- witam i powodzenia w szukaniu prezentu:tak:fajnie,ze Kasi sie udalo,nie???i szybko Jej poszlo,ledwo zaczela starania a tu juz prosze-JA TEZ TAK CHCE!!!

własnie to mi sie wydaje najbardziej nieprawdopodobne,ja tylko raz probowałam i pach jest,a wy biedne tyle się staracie i nic,smutne to...a u mnie w pracy 3 dziewczyny starają sie już baaaardzo długo,jak się dowiedza to będą w niezłym szoku,bo te co jawnie planowąły (czyli ciągle o tym mówią) nic nie wychodzi a tu ja taka cicha,co nic niby nie planowała nagle w ciąży,ale będzie gadania:baffled::eek:

bb moze "coś" tam u Cebie kiełkuje:-)

dziewczyny mi się ciągle odbija i zaczynaj odczuwać lekką zgagę,nie cierpie tego!!!!! w piewszej ciąży tez miałam ale chyba w ostanim trymestrze,a tu juz mam miec teraz?????????????makabra!!!!!!

reklama
sol no ładnie. drinkujesz sama czy z mamą?? :):) ale przynajmniej całkiem dobrego drinka wykombinowałaś, normalnie smaka robisz.
bibinka biedna Ala, dużo ciepełka dla niej przesyłam!!

A moje kocie śpi, rozłożyła się na połowie wersalki z łapkami w górze i zadowolona, jak ją przez przypadek dotknę to tylko "miau" i dalej śpi :):) Ja na razie swoją miłość matczyną na kotkę przekładam :D:D

Zapraszam do mnie na imprezkę, barek mamy całkiem pokaźny i jeszcze weselna gdzieś się znajdzie :D:D

A co preferowanej płci przez rodzinę, to u mnie jest tak, że jedni rodzice mają wnuczkę, drudzy wnuka, Żeby wszytskich zadowolić to musiałabym bliźniaki urodzić i to parkę :):):)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry