• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jestem i Ja:)
Mój smyk już leży w łóżku i nie długo zaśnie a mąż ogląda sam film :-D bo jakoś nie mam ochoty na oglądanie dziś także siedzę sobie przy laptopie :rofl2:

mama dzięks ;-)

reklama
KASIAWIE- czesc ciężaróweczko:tak:;-)tak to dzis "ten" dzień i dziękuje Ci....FAJNIE,ZE WYCIECZKA WAM SIE UDALA,ALE TERAZ PROSZE UWAZAC:tak::tak::tak:jutro nigdzie sie nie wybieramy bo tak od poczatku bylo ostanowione wiec jutro czesciej zajrze a teraz dodranoc kochane!!!

Kupie dziewczynki napewno :) wiem ze jest bardzo ważny :) niestety od dzis sie zaczeło bieganie do ubikacji siku i to bardzo czesto :( i jestem taka pełna szok ale zarazem bardzo szczesliwa :) Ciesze sie Wisienko ze z babcia juz lepiej :)

Dobranoc , dobranoc ja też będę zmykać, potem jeszcze , przed snem może zerknę ale teraz się wykąpię, wyczeszę kleszcze po spacerze pod dębami i pójde do Pola. Jak mi jest smutno to najlepiej mi w jego cieplutkich ramionach:tak:Papa

mama dobranoc:)spokojnej nocy:)
szczęśliwa kup test i za testuj wtedy będziesz miała pewność no a potem wizyta u gina potwierdzi już wszystko:)
Wisieńko dobranoc:)

Agnieszko ja test zrobiłam wczoraj .... i wyszły dwie krechy :):) ....

ojjjejjj poważnie? to przepraszam ale musiałam przegapić tą wiadomość.Przyznam się że do końca was nie doczytałam :zawstydzona/y:
Szczęśliwa to ogromne gratulacje kochana.To świetna wiadomość.Życzę Ci zdrowych i pięknych 9 miesięcy :happy:
Kiedy wybierasz się do ginekologa?I kwas koniecznie zacznij już brać:)

To jutro czuje ze znowu będą klawiatury rozgrzane do czerwoności,a my jesesmy tyko do obiadu a potem gdzies jedziemy,jeszcze nie wemy gdzie bo zalezy od pogody,albo na festyn,albo na zameczek gdzie kwitną azalie albo cos jeszcze innego wymyslimy:-)

mama jakoś jeszcze nie czuję się cięzaróweczką,jesczze to do mnie nie dociera:baffled:

Wisenko ciesze sie ze z babcia wszytsko dobrze,ale będą mieć piekną rocznice,to naprawde rzadkośćżyczę z całego serca żeby oboje mogli się nią cieszyc

dziekuje Agnieszko:) mam nadzieje ze we wtorek jakis mnie przyjmie napewno :) ostatnią mieisaczke miałm 27 marca wiec mam nadzieje ze to na 100% dzidzia:)

reklama
dziekuje Agnieszko:) mam nadzieje ze we wtorek jakis mnie przyjmie napewno :) ostatnią mieisaczke miałm 27 marca wiec mam nadzieje ze to na 100% dzidzia:)
szczęśliwa dzięki ;-)
27 marca...? nie żartuj bo ja też :-D i nadal @ nie mam ale to nie ciąża na pewno hormony szaleją:)
Mam nadzieję że uda Ci się dostać do gina.To będzie cudowna wizyta szczęściaro Ty no...;-)
KasiaWie udanej wycieczki jutro życzę.Dbaj o siebie i fasolinkę:)Kolejna szczęściara jak cudnie...:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry