• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wiola yhyy noo :-D Łupy cudowności, ja rozpakowalam ciuchy na 52-62 i jak Łukasz zobaczył, to się przeżegnał i wprowadził zakaz kupowania czego kolwiek bez jego wiedzy :eek: a mi się wydaje, że mam tego wszystkiego za mało:-(

Libby fajnie mieć takiego szefa:-D witaj kochana :))

reklama
rureczko z tego co pisalas kiedys to masz duzo ubranek , te co ja wkleilam to rozmiar 3-6mca bo miejszych ja juz nie kupuje , tyle tego jest ze szok.

kocie sliczny Avatarek, az musialam sie cofnac i zobaczyc czyj to:-)

libby jak tam?

Olenka cudo, usmiech cudowny poprostu . oh jak ja kocham takie rozesmiane szkraby:-)

just zaczynam sie martwic o ciebie , pokaz sie chociaz na chwile na BB albo na FB . co z babcia?

Paulina przeginasz dzis... prosze sie stawiac ...

WIOLU a siedzę sobie z zieloną herbatką i ściemniam, że zajęta jestem...
A PAULINKA ogórkową gotuje, wpadnie później

KOCIE poradziłam sobie. ling.pl średnio tłumaczy moim zdaniem, ale dzięki. Chodziło o pręty skórowane. Faktycznie Oleńka cudnie uśmiechnęła się

Paulina po dupie musi dostac, jak tak mozna sie nie zameldowac ze wszystko ok?:-/
Libby ej to fajna masz prace jak posciemniac sie da:-)

reklama
Eeee, ja sumienny człowiek WIOLU i obowiązki traktuję poważnie:tak:, ale tu jak wyrobisz się wcześniej, to lepiej się tym nie chwalić. :sorry: Ale faktycznie, nie narzekam :-) i na nawał pracy, i pracę samą w sobie.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry