• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a dziękuje Mary bardzo-jak ten czas leci;)

Rurka to ranking jest 2:0;)))

długo nie popiszę z wami, bo na spacerek pójdziemy zaraz-temperatura łaskawa -1!!!!!

Zizi - 100lat kochana!!!

reklama
libby na przyszłość - nie jestem lingwistą, tylko filologiem po specjalizacji: literatura amerykańska. Nie czepiam się, odpowiadam.. może chłodno, ale bez czepialstwa.

jestem tylko na moment, z babcią nie jest dobrze, oddycha, ale nie reaguje na nasze budzenie :no: chcemy wezwać ponownie pogotowie, tylko mama wyszła do lekarza i musimy czekać, gdyby trzeba było pojechać za karetką, ja z Małym nie pojadę... to tyle u nas :-( zobaczymy jak się dalej wszystko potoczy

paula - znaczy muszę się postarać żeby były jak najfajniejsze przepisy ;-) A tego mam spoooooro :laugh2: I będę wklejać też takie dla maluszków do szamania :tak: Inna bajka że moje oba już są wszystkożerne :-p

rurka - chyba się nie przyczepią ;-)

Wiola - ja koczowałam w kolejce po pączki :-p, dzieci ubrałam, zrobiłam zakupy, oj sporo tego - od 9 na nogach :-p

Zizi - STO LAT albo i więcej i Dwie fasolki a co tam ;-)

Libby - zapisuj się zapisuj :-p A naprawdę pyszne wychodzą - ja nienawidziłam szpinaku a teraz je robię jak tylko mam możliwość :-p

A to moje kupne pączki - a raczej co z nich zostało jeszcze - dzień dopiero się zaczął :-p
Zobacz załącznik 437946

A ja morduję swoją wątrobę - dopchałam się do cukierni :laugh2: Oj będę tego żałowała bo już trzy zeżarłam :-p Karola jednego, dwa dałam mojej mamie za fatygę że została z dziewczynkami a pół mi Emi podkosiła, ale jej dałam sam środek żeby za tłuste nie było. Oj już czuję bulwers mojej wątroby :laugh2:

just - wspolczuję i trzymam kciuki żeby było dobrze z babcią :tak:

Rurka a ty co??

Libby ogórkowa dla Mai;))) my mamy naleśniki-potem zobaczę czy małej smakowało, bo teraz na spacer mykamy;)

Sol- dawaj przepisy dawaj, ostatnio na imprezie jadłam takie muszle i były pyyyyyycha;))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry