• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
boogie - zdrówka dla babci :tak:

a mi się wczoraj na oczy rzuciło. Chciałam zobaczyć czy już raty kredytów zeszły z konta a tam... 300 zł na koncie i panika bo raty 600. :szok: Szok, niedowierzanie i o co chodzi... panika na maxa i ... okazało się że nie 300 a 1300 - tylko ja tej jedynki z przodu nie widziałam :sorry::laugh2: Mąż miał ze mnie ubaw mi dał i Atarax na uspokojenie bo chyba mi się na mózg rzuciło wczoraj wszystkie te problemy, obawy itp. Nie ma to jak ślepota wybiórcza :-p

wrocilam
przez RURKE musialam isc do sklepu po paczki, 1.7 km w jedna strone + Iwa na sankach. pogoda sliczna ale ja sie umeczylam

Just tulam,&&&&&&&&zeby babcia z tego wyszla
Paulina masz odpuszczone:-)

ehh dziadek jak by się skurczył... a ja się trzymam, bo muszę, to ja dzwoniłam na pogotowie i ja próbowałam wcześniej z babcią kontakt nawiązać, wiem, że jest już na IP, ale reszty dowiem się później, dam znać, dzięki za wsparcie!!!

reklama
Ja bym byla bardzowdzieczna za wyslanie kilku kurierem do genewy.. Nie moge juz sluchac o tych waszych paczkach :(
zjem ostatnie prince polo :(

Edit

Bogusiu! Jestem myslami z Toba. Jestesniesamowcie dzielna istota!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry