• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
paulina - dzisiaj specjalnie dla ciebie, Majeczki i Danielka dodam kolejną super rzecz - Maja jak jej zmiksujesz też będzie mogła zjeść :tak:

Spadam gotować jak ma wyjść kolejna pyszotka :-p

reklama
No ja jestem...
....................

libby ..... zagadujesz mnie, odpowiadam. Jeśli liczysz na moją przychylność i sympatię, to przykro mi, ale ja NIE CHCĘ się z Tobą "bratać"... :) Możemy się chyba jakoś kulturalnie omijać bez zatruwania atmosfery, nie? Ja niestety mam tak, że pewnych nietzscheańskich wartości i pewnego stylu nie trawię, mimo głębokiego przywiązania do egzystencjalizmu... :)
Piszę to na ogólnym, żeby było wiadomo, dlaczego się do Ciebie nie odzywam - nie ze złej woli, tylko jakoś wyjątkowo coś mi nie pasuje, wybacz.

Idę sobie herbatki zielonej dorobić, bo mnie ma miła opuściła...... ;)

pok przepraszam, ale zwariowałaś, żeby sprzątać przed panią... ??!!
Ja też sprzątałam :eek:

Ostatnia edycja:
do szpitala...? też pytanie... :/

A dziadek jak na stan babci...? Babcia bardzo wiekowa już, pisałaś... no nic, poczekamy co dalej

Ostatnia edycja:
reklama
Idę sobie herbatki zielonej dorobić, bo mnie ma miła opuściła...... ;)

pok przepraszam, ale zwariowałaś, żeby sprzątać przed panią... ??!!
Ja też sprzątałam :eek:

Nobosobie pomysli, ze jakiesbrudasy leniwetu mieszkaja.... Zostawie jej podlogedo umycia :)

zabrali babcię...

Slecos powiedzieli konkretnego? C jej jest? Do szpitala? Boogie misiaku. Jak sie czujesz?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry