• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Oh, czepiasz się :-p niespecjalnie czuję się w języku technicznym i tak myślałam, że może Ty, jako lingwistka...
ale ok, nic się nie stało :tak: Pomógł mi właśnie mój vice- kochany staruszek i jak na Włocha bardzo kulturalny :-)

SOL ja chcę się do Ciebie zapisać! Będziemy razem gotować. Przepis na muszle skopiowałam :-p:-p

RURKA a ja właśnie chałwę wciągam. Dostałam razem z bukietem :-):-):-)

Wiola na swoje usprawiedliwienie mam to,że byłam u lekarza i mam antybiotyka...
Rurka ja na razie jestem 1:0, tzn. pączki wygrywają z moją silną wolą;)))

Wiola a wiesz,że będę mieć wózek w kwietniu na sprzedaż;))))tak żartem oczywiście;)))

Rurka- twój mąż się nie zna-kupować, kupować ubranka:-D

Paulina - gratulacje dla Majeczki z okazji 7. miesiąca! :happy:

Ja się ogarniam i za 2 h mamy to szczepienie. Mia troszkę marudnia, śpi dziś na raty, więc nie popiszę za dużo.

Zazdroszcze wam tych paczkow! Prawdziwych, tlustych, oblanych lukrem, slodkich z marmolada... Mniam! Do wieczora jakos wytrzymac musze.
noc koszmarna, bekanie, zgaga, mdlosci, dziwne cosie w jelitach. Fuj. Ale za to pospalam ladnie rano :)
przez te kilka tyg mojego zlego samopoczucia straszny sie syf w domu zrobil i zamowilam na dzis pania do sprzatania, zeby ciezsze rzeczy ogarnela i.... co robie? sprzatam, bo mi wstyd, zeby nie zobaczyla brudu :-D

ZIZI!!!! Wszystkiego najlepszego! Zdrowka, milosci, szczescia i cudnej gromadki dzieci! Buziaki

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry