• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocie, nie, już w domu, robię kolację...sałatka dzisiaj bo przegięłam z jedzeniem ostatnio:(

Wiola nie płacz tylko się podziel:)

reklama
carola podzielic sie moge ale to nic specjalnego , tylko kapusniaczek. ale dla mnie dzis to najsmaczniejsza zupa na swiecie bo mialam na nia ochote

Dziekuje wioli i kocurkowi, ze nie wykasowaly zdjec tak szybko jak reszta i dane mi bylo popatrzec na wasze cudne dzieci :). Kocurku pieknie wygladasz na zdjeciu przychodniowym, ta grzywa gesta...! A wiola jaka wylasiowana pieknie! Nono... Niektorzy weekend spedzaja nad toaleta a niektorzy sie stroja :) dobrze, ze jest taka rownowaga!

I co ja jeszcze chcialam.... A! Juz wiem! Ale nie warto :zawstydzona/y::-p:zawstydzona/y::-p

Ja to dziekuje bardzo... Ani w tym logiki zadnej ani sprawiedliwosci. A tatusiowie to niby co? Moj caly czas podkresla, ze on ma sm i starczy ale ja i tak uwazam, ze powinno byc pol na pol. Niech mi bedzie slabo a on niech wymiotuje...

Made - jaka zabawka?

pok jeszcze sie nie nauczylas ze nie ma sprawiedliwosci na tym swiecie? :tak:
nadal tak cie strasznie meczy? nie napisze ci ze jeszcze troche i przejdzie bo z tym to nic nie wiadomo. z Iwa mdlilo mnie do 12 tyg a teraz do 18 i jeszcze czasem teraz.

reklama
pok - taki a la stoliczek edukacyjny...ciężko mi wytłumaczyć,
pstryknę fotę, będzie prościej :))) ale to za chwilę, bo teraz jestem Madonna z Wielkim Cycem :)))

Kocurek!!! Hop hop.....
Bogusia!!! Hallllloooooooooooooooooooo......

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry