• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
pok jeszcze sie nie nauczylas ze nie ma sprawiedliwosci na tym swiecie? :tak:
nadal tak cie strasznie meczy? nie napisze ci ze jeszcze troche i przejdzie bo z tym to nic nie wiadomo. z Iwa mdlilo mnie do 12 tyg a teraz do 18 i jeszcze czasem teraz.

Ja cale zycie bylam dzielna, zeby zaciskalam i do przodu ale tego do 18 tc to ja nie wytrzymam... Moze gdyby rodzina byla tu blisko i ktos kto by nam pomagal... Chwilami to az mi sie plakac chce :(
i jeszcze po dzisiejszej toaletowej serii odpadlo jedyne warzywo, ktore mi wchodzilo - ogorek. Teraz juz tylko weglowodany :(

Made - ta zabawka brzmi jak niezly wypas. Nie dziwie sie, ze afera na cly blok :)

reklama
O ja sobie wypraszam poczku - jam swoje odstała z Kamilem do 6-tego m-ca :-D A z Olą to co prawda nie stałam, ale mi było tak paskudnie BLEEE...:baffled:

boogie faktycznie zniknęłaś....... :unsure:

..... jakieś echo się niesie.......
...coś jakby.. made :confused: ....??? :-p

Carola - jesteś niereformowalna :-D:-p Nie trzeba było :tak: Ale serio świetnie je się nosi - musiałam tylko wyciąć te metki bo mnie gniotły stanowczo za mocno bo ich ciut dużo :-p

:-D:-D:-DSKOŃCZYŁAM ZDJĘCIA OBRABIAĆ :-D:-D:-D
Jutro o 10.30 do przedszkola z płytkami i lapkiem więc dzisiaj ładuję baterię na maxa :tak: Więc teraz szybkie rozładowanie - konwertowanie filmiku jak się moje trzy zwierzątka bawią :tak: To zabije baterię najszybciej :-p
A wieczorem wreszcie siądę do broszek to wam powklejam fotki - może się którejś jakaś spodoba ;-)

pok wytrzymasz, nie masz wyjscia, ja tez plakalam i wymiotowalam.kochana pomysle ze wszystko co teraz przezywasz, przez co musisz przejsc robisz dla maluszka...wiem ze teraz jest ciezko ale jak w koncu zobaczysz swoje malenstwo to zapewniam cie ze o wszystkim co bylo zle bardzo szybko zapomnisz. tulam kochana

Paulina przyszla, zapomnialam ci napisac:zawstydzona/y:

Dzieki kochane za dobre slowa i wsparcie. Ale juz nie straszcie, ze to moze trwac tak dlugo.
to wszystko brzmi tak abstrakcyjnie...

Ja zawsze chcialam wiecej niz jedno dziecko ale teraz to juz nie wiem... Chyba nie dam rady znowu... Matko jaki ze mnie cienias!

Kocurku - jak chcesz to czarny lub szary się uszyje :tak: a jak masz jakiegoś upatrzonego to mogę ci takiego zrobić tylko wklej fotę ;-)

pok - nie pieniaj - to dopiero 10 tydzień :-p ja wymiotowałam do 32-34 tygodnia po kilkanaście razy dziennie - ale dla maluszka się wiele wytrzyma :tak: A druga ciąża zazwyczaj jest zupełnie inna niż pierwsza :tak:

Spadam kolację robić i zabieram się za robótki ręczne jak będą oglądać bajkę po kolacji ;-):-p

reklama
Wiola ja cię strasznie przepraszam ale teraz dostałam potwierdzenie nadania listu od męża i widzę,że przekręcił twoje nazwisko lekko...sorki;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry