• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
yyyy... nie.. :confused:
A powinnam..?? :eek:

MADE JAK MOGŁAŚ !!!

Na pierwszym planie Rihanna w booooooooskiej sukni w bosssssskiej opaleniźnie
:szok::szok::szok:
:dry: Myślałam, że jesteś moją koleżanką.....

Ostatnia edycja:
pok - nie pieniaj - to dopiero 10 tydzień :-p ja wymiotowałam do 32-34 tygodnia po kilkanaście razy dziennie - ale dla maluszka się wiele wytrzyma :tak: A druga ciąża zazwyczaj jest zupełnie inna niż pierwsza :tak:

To ma byc pocieszenie? Do 34 tyg.... Bez pomocy rodziny sobie nie wyobrazam...
ja na razie mam ciaze kropka w kropke jak moja mama a jej druga ciaza byla 1000 razy gorsza - wszystkie mozliwe objawy plus psychoza wodna... Nie chce i juz. Drugie bedzie adoptowane.

Ide film ogladac. Buziaki duszki moje kochane!

Paulina :-) nic sie nie stalo.

pok zaraz na dupe dostaniesz...moja mama wszystkie ciaze w szpitalu lezala i to wnetki po 2, 3 miesiace a ja poza mdlosciami, wymiotami czulam sie ok. nie powiedziane ze bedziesz miec tak jak mama. wiem ze teraz jest ci ciezko ale pomysl sobie dla kogo to wszystko robisz i jak dlugo o ta ciaze walczylas i prosze odsunac od siebie te wstrentne mysli i poglaskac brzuszek

Ostatnia edycja:
reklama
jestem :)
spotkanie udane , jedna dziewczyna zaginela w akcji , ale nadrobimy moze jeszcze w tym tygodniu ? :)

za to maz mnie wpienil na maksa ... wychodzi na to , ze zmienia prace i zamiast robic mniej to bedzie wiecej i juz wogole sie widywac nie bedziemy prawie :/:wściekła/y::no:

hej asionku !! Ano samoobsługa :-p Nawet cyca sobie sama obsługuje :-D Gdyby jeszcze spała, tak jak potrafi nie spać..... :sorry: Buziaki!!
.

dobrze powiedziane hehe moj tez by tak mogl sobie pospac noca chociaz !!
a cyca sam sobie poitrafi wziasc hehe ostatnio sie z nim kapalam i nagle cap za cyca i jadl w wannie :)))

Aaaa,trzymajta &&&&, jutro powiem za co:) Ale mega ważne...dla naszej familii:)

trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&& :)))

Nie mieliśmy wczoraj prądu, cała dzielnica ciemna, spędziłam romantik wieczór z mężem przy świecach, bez telewizora i komputerów, że już nie wspomnę o zaśnięciu po 21:-D

Dzień dobry, daaaaaaaaaawno nie wstałam tak wcześnie:zawstydzona/y:

ooo hehe widze was tez to szczescie kopnelo ? :))))

Aha Asionek mi mignął jeszcze - jak przyjdą pozytywki to dam znać jaka jakość - obawiam się tylko, że baterie będą do nich drogie...ale oby długo wytrzymały! A jak Twój maluch teraz?? Lepiej śpi???

FP ma dobre rzeczy i dziewczyny na forum sa zadowolone :)
taaa lepiej hehe coraz gorzej
do tego zeby ida i gryzie mnie na maksa :( czasami jak za cyca zlapie to mam gwiazki przed oczami :cool2:

ech a ja dalej na allegro buszuję, czy to może być uzależnienie??????????????????:-D

obstawiam , ze tak :))) sama sie wkrecilam i wczoraj chyba z 3 h siedzialam ... ja mam to szczescie , ze i tak sama nic nie kupie musze przez mame i to mnie ratuje :))

Asionek jesteś????

jestem juz nadrabialam :)

Jesteśmy! :-)
Zrobiłyśmy SE fotkę w przychodni :-D Zobacz załącznik 439615

A oto moje 7kg i 66cm MIŁOŚCI w LIDLU :-D Zobacz załącznik 439616

pieknosci obie jestescie !! :))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć