• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
made ładnie to ujął ... Twój Szanowny to słowotwórca widzę....:-p

asionek na horyzoncie AHOJ..! :-D

carola....
:confused: nigdy tak nie chodzisz szybko spać... co Ci......

Ja chyba dzisiaj też trochę wcześniej się położę... mam spore zaległości :sorry2:

Ola wyjątkowo wcześnie padła, tylko skarży się co chwilę "a buu.." "ba bu" "me me" i popłakuje od szczepienia....

Ostatnia edycja:
Carola - słodkich snów ;-)

Asionek - witaj w klubie prawie samotnych mam ;-) Mój mi powiedział że mogę w papierach Karoli do przedszkola wpisać że samotnie wychowuję - on w końcu robi 3 etaty więc hmm... doba ma 24 - a 3x8=24 więc ... Ehh... chciałabym żeby był częściej w domu a on prócz 3 etatów ma jeszcze uczelnie 6 dni w miesiącu.

Spadam coś porobić póki dziewczyny się same bawią :tak:

Hej:)
Jak zwykle nie doczytałam:(( Niestety czas kawowy w pracy za krótki żeby was ponadrabiać:(
Jak wy to robicie że idziecie spać o takich nieludzkich porach (dla mnie nieludzka jest każda po 21:)) i wstajecie tak rano???!!!! Ja padam po 20 w porywach na 21 czasem juz mi sie oczy same zamykają... No tyle ze moja panna wstaje o 5....:szok: a ja z nią....

Kocurek Ależ piękna panienka:)) A niech sie lansuje od małego a co?:):rofl2:

reklama
ooo Kocur to mówisz,że Oleńka wzięła się do roboty i teraz będzie trochę na lans stawiać????:-D

Maja na razie w kubusiowym pajacyku siedzi, jesteśmy w kuchni bo Danio dosypia, oczywiście ona już zmęczona, ale co się dziwić jak o 6 wstała a między 2-3 w nocy była impreza w łóżeczku...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry