• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A dziękuję monia :-) Ola właśnie się zaczyna wdrażać hehe ;-)
Ja nie wiem jak ONE to robią :eek: Mnie kofeina przy życiu trzyma :-p

paulina 2-3 ..? potem 6..? To moja Ola dzisiejszej nocy!! I dla mnie to jest MEGA UDANA NOC :rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama
monia a Ty już z pracy nadajesz..? :szok:

paula moja chyba po tych wrażeniach z przychodni i lidla tak ładnie spała ;-) Muszę ją częściej brać ze sobą na zakupy chyba.. :confused: Nawet mi w koszyku zasnęła :-)

Maja w sklepie jest tak zainteresowana tym co na półkach,że możemy zapomnieć o spaniu-za to po włożeniu nosidełka do auta-zasypia

właśnie siedzi w swoim królewskim tronie-krzesełku do karmienia- i rzuca zabawkami-a ja jej podnoszę, a ona znów rzuca....

No Kocurku ja na 7.30 do pracy.... I też żyję dzięki kofeinie:)) Najchętniej to bym sie do kroplówki podłączyła:))

Paulina moja ostatnio ćwiczy identycznie:) rzuty czym sie da z krzesełka i patrzy czy przyniesiemy:))
A w sklepie identyko:) Oczy jak złotówki i sie rozgląda:) I zaczepia ludzi:))
Ostatnio w przychodni obcej pani torebkę chciała zjeść:)

Monia to też niezła żaba z tej twojej niuni-obcej pani torebkę zjeść??:-D Maja to bacznie ogląda co na półkach w sklepach-tylko trzeba w bardziej kolorowe działy wjeżdżać-bo przy pieczywie za nudno:-D

dobra, dobra a gdzie poranne mądrale się podziały:Rurka, Wiolka???????:-D

monia omatko przejedynsza!! i do której tak..? :shocked2:

paulina to na kręgosłup ćwiczeń już nie potrzebujesz :-p A w ogóle jak tam kręgosłup..? Pamietam, że miałaś dolegliwości..

Kocurku na szczęście teraz po ludzku do 15.30 i na 16.30 jestem w domu. Samochodem z kolegą więc nie jest źle:) Przed małą pracowałam 7.30 - 16.30 i w soboty. Teraz jak wróciłam to po dwóch tyg takiej pracy padłam i powiedziałam dość!

reklama
Kocur dziękować,po serii masaży przeszło,trochę gimnastyki i na razie oki,tylko odkryłam,że a6weidera nie jest dobra dla moich pleców (eeureka) i trzeba coś innego wynaleźć-a też zależy jak mała da mi popalić z noszeniem w ciągu dnia

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry