• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hejka z kawka :)

Asionek - witaj w klubie prawie samotnych mam ;-) Mój mi powiedział że mogę w papierach Karoli do przedszkola wpisać że samotnie wychowuję - on w końcu robi 3 etaty więc hmm... doba ma 24 - a 3x8=24 więc ... Ehh... chciałabym żeby był częściej w domu a on prócz 3 etatów ma jeszcze uczelnie 6 dni w miesiącu.

okropne to jest , ze takie czasy mamy i nasi faceci musza tyrac od rana do nocy , a na rodzine czasu brak :/ no i dla nas tez duzo ciezej ciagle samej w dziecmi ...

Dzień Dobry !! :-)

Lanśik z rana jak Śmietana :-D
Dla Cioci Boogie :*** Zobacz załącznik 439765

slicznosci :)
widze nocka u was tez do udanych sie zalicza :)

Hej:)
Jak zwykle nie doczytałam:(( Niestety czas kawowy w pracy za krótki żeby was ponadrabiać:(
Jak wy to robicie że idziecie spać o takich nieludzkich porach (dla mnie nieludzka jest każda po 21:)) i wstajecie tak rano???!!!! Ja padam po 20 w porywach na 21 czasem juz mi sie oczy same zamykają... No tyle ze moja panna wstaje o 5....:szok: a ja z nią....
:rofl2:

ja zasze pozno spac chodzilam ... teraz i tak wczesniej sie klade , bo ok 1 ;))) jakos ciezko mi sie przestawic nawet przy dziecku na kladzenie sie wczesniejsze ..

Maja w sklepie jest tak zainteresowana tym co na półkach,że możemy zapomnieć o spaniu-za to po włożeniu nosidełka do auta-zasypia

właśnie siedzi w swoim królewskim tronie-krzesełku do karmienia- i rzuca zabawkami-a ja jej podnoszę, a ona znów rzuca....

dobra zabawa :)

moj chyba sie zgral z waszymi , bo pobudka byla o 2.22 i o 5 :) tak wiec nawet sie wyspalam :)))

reklama
Kocurek macierzyński a potem wypoczynkowego ponad miesiąc. I od 1,5 miesiąca pracuję:))\

Asionek to do której Twój mały śpi że ty kładąc się o 1 wysypiasz się???:szok:

Jezdem, z łóżka nadaję...do pracy nie pojechałam bo wczoraj nie mogłam się zwlec z łóżka pod prysznic...teraz się wykąpię i pojadę na 10 czy 11 :))))
Ma ktoś kafffki?

oj tam oj tam... juz juz sie nie bawie w kto pierwszy:-pprzynajmniej narazie jak Iwa dluzej mi spi ;-)

witam wszystkie panie z rana.
wlasnie zajadalm sniadanie i na 10 do kosciola sie popiolem posypac

A ja miałam miłą noc - Emi o 22 usnęła a ja razem z nią - obudziła się 15 min temu a Karola 2 min po niej :-p Fajnie chociaż mieć nockę przespaną :-p;-)

Spadam śniadanie robić ;-)

reklama
Chyba zacznę jakieś podziękowania tworzyć bo ja raczej nigdy nie miałam nocek nie przespanych, teraz też nie mam.
Szczęście:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry