Asionek31
Fanka BB :)
hejka z kawka 
okropne to jest , ze takie czasy mamy i nasi faceci musza tyrac od rana do nocy , a na rodzine czasu brak :/ no i dla nas tez duzo ciezej ciagle samej w dziecmi ...
slicznosci
widze nocka u was tez do udanych sie zalicza
ja zasze pozno spac chodzilam ... teraz i tak wczesniej sie klade , bo ok 1
)) jakos ciezko mi sie przestawic nawet przy dziecku na kladzenie sie wczesniejsze ..
dobra zabawa
moj chyba sie zgral z waszymi , bo pobudka byla o 2.22 i o 5
tak wiec nawet sie wyspalam
))
Asionek - witaj w klubie prawie samotnych mam ;-) Mój mi powiedział że mogę w papierach Karoli do przedszkola wpisać że samotnie wychowuję - on w końcu robi 3 etaty więc hmm... doba ma 24 - a 3x8=24 więc ... Ehh... chciałabym żeby był częściej w domu a on prócz 3 etatów ma jeszcze uczelnie 6 dni w miesiącu.
okropne to jest , ze takie czasy mamy i nasi faceci musza tyrac od rana do nocy , a na rodzine czasu brak :/ no i dla nas tez duzo ciezej ciagle samej w dziecmi ...
slicznosci
widze nocka u was tez do udanych sie zalicza
Hej
Jak zwykle nie doczytałam( Niestety czas kawowy w pracy za krótki żeby was ponadrabiać
Jak wy to robicie że idziecie spać o takich nieludzkich porach (dla mnie nieludzka jest każda po 21) i wstajecie tak rano???!!!! Ja padam po 20 w porywach na 21 czasem juz mi sie oczy same zamykają... No tyle ze moja panna wstaje o 5....
a ja z nią....
![]()
ja zasze pozno spac chodzilam ... teraz i tak wczesniej sie klade , bo ok 1
Maja w sklepie jest tak zainteresowana tym co na półkach,że możemy zapomnieć o spaniu-za to po włożeniu nosidełka do auta-zasypia
właśnie siedzi w swoim królewskim tronie-krzesełku do karmienia- i rzuca zabawkami-a ja jej podnoszę, a ona znów rzuca....
dobra zabawa
moj chyba sie zgral z waszymi , bo pobudka byla o 2.22 i o 5
a ja z nią....
przynajmniej narazie jak Iwa dluzej mi spi ;-)