• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć :)))
U nas nocka tradycyjnie....co 1,5 godz. memlanie :-))) Jeszcze tylko rok i się wszystko unormuje :))
Muszę się napić kawy, bo usnę :)

reklama
A ja po walce z nastoletnim właśnie.... jakoś udało mi się go wygonić do szkoły uuffff..... a to brzuch, a to autobus, który nie przyjechał (tylko, że od 9 co godzinę jeździ, a nie co pół, a mu się zapomniało...) :eek::eek::eek:
Ja rozumiem, że szkoła jest potwornie nudna, w porównaniu do życia towarzyskiego w sieci (:-p:-p:-p) no, ale bez przesady!! Ja się tam ze wstydu już nie pokażę na żadnej wywiadówce - nie żebym na jakiejś już w tym roku była :sorry:
I to mówi pani nauczycielka :cool2: Mój jakże piękny zawód powołany zszedł na psy.... dobrze, że nie na kuoty....

Ostatnia edycja:
Kocurku - już się przyzwyczaiłam ;) Gorzej natomiast przychodzi mi
pogodzenie się z niskim ciśnieniem....tutaj już moja bezradność sięga zapałki na powiece :-)
Jakieś plany na dzisiejszy dzień?
Ola Kochana PRZE PIĘ KNA!!! :rolleyes2: Borysek jak się obudzi to zwariuje na ten widok :-D))

Uuu....ostro :-)) u mnie też ostatnio przepychanki słowne
na porządku dziennym :eek: zastanawiam się, ile jeszcze starczy
mi tej cierpliwości....bo mam ochotę za uszy wytargać :huh:
Przemądrzałe to takie....jak.....jak nie moje dziecko :confused:

Ostatnia edycja:
Kocur u mnie starszy dziś kochany, pospał prawie do 9-wyspany,zadowolony-pewnie nerwa nie raz mi dziś zrobi ale na razie cud miód chłopak:laugh2:

tak szczerze, to strasznie się bałam co będzie jak Maja się urodzi-bałam się zazdrości Daniela i agresywnych zachowań-trochę poszalał na samym początku, ale teraz...Maja to jego mała pszczółka, on ją kocha i nikomu nie odda, daje jej zabawki, kiedy się przechyla i prawie przewraca na podłogę, podbiega i ją ratuje, w nocy kiedy mała piszczy siada na łóżku i mówi 'tata, idź do MAi, do mojej pszczółki;)'-mam nadzieję ,że ta miłość im tak zostanie i nie będą darli kotów na sobie tak jak ja i moje rodzeństwo;)))

paulina mój Kamilek w tym wieku był PRZEKOCHANY ........ :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:
Teraz też jest dobry dzieciak, tylko gapowaty i leniwy :huh: No i oczywiście..... przemądrzaaały....!! made no ja w głowę zachodzę po KIM te dzieciaki takie..... :-p:eek:
Planów na dziś brak - myślałam, że odetchnę pełną piersią na BB, ale mama szykuje się przyjechać :surprised:

Ostatnia edycja:
reklama
Kocur no mój syn ogólnie też kochany ale rogi to potrafi pokazać;))

idę wziąć się za ten gzik na obiad i kartofelki trzeba umyć;))) do mundurków;))) mniam mniam

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry