Czarny Kocur
Made by Made :*
boogie to wreszcie mamy Cię dla siebie
:-)
:-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
:-)

paulina moja ma bezustanny skok rozwojowy od urodzenia...Ciekawe, czy ja doczekam dziś chociaż jednej przyzwoitej drzemki, coby sobie w spokoju kawkę wysączyć... nocki nie komentuję
?

haha udało mi się ją złapać w końcu)) wybaczcie ale nie mogłam się zdecydować,która fotka lepsza
Zobacz załącznik 439134Zobacz załącznik 439135Zobacz załącznik 439136Zobacz załącznik 439137Zobacz załącznik 439138
Będę siorbać zieloną herbatkę :-)
A dla zdrowia polecam Wam siorbanie oleju słonecznikowego - podobno rewelacja
Zdrowe odżywianie | Ssanie oleju – kuracja olejem słonecznikowym | Apetyt na zdrowie
Zobacz załącznik 439193
psychicznie, ale przede wszystkim fizycznie padam na twarz...
rano masa biegania przy przygotowaniach, bo stypa odbyła się w naszym domu, a później Remi caaaały czas na moich rękachwszystkie ciocie musiały go zobaczyć, a on się tylko wtulał w moje ramiona
![]()
Zobacz ciociu boogie co Ola dzisiaj miała na sobie Zobacz załącznik 439291Zobacz załącznik 439292:-):-):-)
Nie będę oryginalna, znowu żołądek. Dzisiaj to już myślałam, że skończy się szpitalem, z tego bólu i ciągłych wymiotów siedziałam i płakałamŁukasz wrócił z pracy, kupił i zrobił kisiel i od 1,5 godziny jest lepiej, ale boli dalej... Lekarz stwierdził jedynie, że taka moja uroda, zaproponował miętkę, nospę i dietę lekkostrawna
Zaatakowała mnie poranna parówka, kto by pomyślał![]()
Jeszcze tylko... my też zaszczepieni jesteśmy na rota... i na pneumokoki, ale to już inna historia....
ale szczepionka na rota chroni przed pięcioma odmianami szczepu, a ich jest 250!
jeszcze chwilkę pobędę
Nawet cyca sobie sama obsługuje
Gdyby jeszcze spała, tak jak potrafi nie spać.....
Buziaki!!
bo mnie koleżanka zaintrygowała....
Teraz od półtora miesiąca się zbieram z nią na szczepienie ale jakoś nam odpada ciągle bo a to ospa, a to przeziębienie a to cośtam... ma być szczepiona 1 marca - mam nadzieję że się wykurujemy do tego czasu bo ma: 3w1 (świnka, odra, różyczka), pneumokoki i meningokoki, ale robimy w odstępach 3-6 tygodni tak jak u Karoli bo nie zgodzę się za jednym zamachem.