• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hej :) w koncu chwila dla siebie i na BB :)))
jutro tez zalatany dzionek , do tego moj nie ma wolnego w tym tyg. , bo idzie w dni wolne na probe do nowej pracy ....
jutro spotkanie ze znajoma i dwoma nowymi dziewczynami jedna w ciazy jest :)))

paulina moja ma bezustanny skok rozwojowy od urodzenia...:sorry: Ciekawe, czy ja doczekam dziś chociaż jednej przyzwoitej drzemki, coby sobie w spokoju kawkę wysączyć... nocki nie komentuję :dry::-p
?

az tak zle ??
u nas do 3 bylo ok,a pozniej jak zwykle sie zaczelo ... i skubaniec nawet cyca nie chce !! dobrze , ze nie placze chociaz
jak go juz nad ranem polozylam na brzuch w depseracji to lezal jak trusia i tylko materac pazurkami drapal :rofl2:
szkoda tylko , ze mamusia w takich warunkach nie za dobrze spi ...kiedy to minie ?:-D

haha udało mi się ją złapać w końcu;))) wybaczcie ale nie mogłam się zdecydować,która fotka lepsza;)

Zobacz załącznik 439134Zobacz załącznik 439135Zobacz załącznik 439136Zobacz załącznik 439137Zobacz załącznik 439138

na przedostatnim podobna do mojego Nata :)))
slicznosci male !!

o i kolejna pieknotka wielkooka :)))

Będę siorbać zieloną herbatkę :-)

A dla zdrowia polecam Wam siorbanie oleju słonecznikowego - podobno rewelacja

Zdrowe odżywianie | Ssanie oleju – kuracja olejem słonecznikowym | Apetyt na zdrowie

Zobacz załącznik 439193

hmmm moze po karmieniu zakonczonym dolacze sie do ciebie i bede ten olej ssac ? :)))
niunia jak zwykle cudna i boskie rajstopki :)))

super ci sie udalo z tymi projektorami !!
ja chcialam ten ocean , ale u nas nie ma !! wrrrr
kupilam w koncu z playscoola czy jakos tak i masakra na maksa :/ brzezy to jak traktor , muzyczki sie wylaczaja po chwili same i non stop trzeba je by bylo zalaczac , a pilota brak , a projektor to juz wogole do niczego , bo go nawet nie widac
takze z tej firmy nie polecam napewno !! szkoda kasy nasz stoi i kurzem porasta ..

sliczna Ninka i fajna fryzurka :)

psychicznie, ale przede wszystkim fizycznie padam na twarz... :sorry:

rano masa biegania przy przygotowaniach, bo stypa odbyła się w naszym domu, a później Remi caaaały czas na moich rękach :eek: wszystkie ciocie musiały go zobaczyć, a on się tylko wtulał w moje ramiona :sorry:

odpoczywaj sobie teraz !! nalezy ci sie troche spokoju i oddechu ...

Zobacz ciociu boogie co Ola dzisiaj miała na sobie Zobacz załącznik 439291Zobacz załącznik 439292:-):-):-)

jaka slicznotka :) widze samoobsluga hehe

Nie będę oryginalna, znowu żołądek. Dzisiaj to już myślałam, że skończy się szpitalem, z tego bólu i ciągłych wymiotów siedziałam i płakałam:eek: Łukasz wrócił z pracy, kupił i zrobił kisiel i od 1,5 godziny jest lepiej, ale boli dalej... Lekarz stwierdził jedynie, że taka moja uroda, zaproponował miętkę, nospę i dietę lekkostrawna:baffled:
Zaatakowała mnie poranna parówka, kto by pomyślał:confused2:

oj wspolczuje przejsc :( juz malo ci zostalo :)

Jeszcze tylko... my też zaszczepieni jesteśmy na rota... i na pneumokoki, ale to już inna historia....

ale szczepionka na rota chroni przed pięcioma odmianami szczepu, a ich jest 250!

dlatego ja nie szczepilam ... u nas obowiazkowe za to sa penumokoki
moze cos w tym jest , ze odradzaja rota ?

hej asionku !! Ano samoobsługa :-p Nawet cyca sobie sama obsługuje :-D Gdyby jeszcze spała, tak jak potrafi nie spać..... :sorry: Buziaki!!

boogie ja też :tak: bo mnie koleżanka zaintrygowała....

Ostatnia edycja:
reklama
My szczepiliśmy Karolę 5w1 i rota - tyle z płatnych, pneumokoki i meningokoki dostała za darmo od miasta, Emilkę szczepimy 6w1 i rota z płatnych i znowu pneumo i meningo ma za free od miasta. W fajnym mieście mieszkam :-p Teraz od półtora miesiąca się zbieram z nią na szczepienie ale jakoś nam odpada ciągle bo a to ospa, a to przeziębienie a to cośtam... ma być szczepiona 1 marca - mam nadzieję że się wykurujemy do tego czasu bo ma: 3w1 (świnka, odra, różyczka), pneumokoki i meningokoki, ale robimy w odstępach 3-6 tygodni tak jak u Karoli bo nie zgodzę się za jednym zamachem.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry