• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Karola tylko uważaj z siorbaniem zupki chińskiej-wiesz makaron strasznie chlapie po twarzy;)))

Lil super pomysł z tym łóżeczkiem i matczyny niepokój nie dał ci pospać;)) ja też się czasami budzę w nocy i zastanawiam czemu moje dziecko się nie budzi;)))

reklama
Będę siorbać zieloną herbatkę :-)

A dla zdrowia polecam Wam siorbanie oleju słonecznikowego - podobno rewelacja

Zdrowe odżywianie | Ssanie oleju – kuracja olejem słonecznikowym | Apetyt na zdrowie

Ja to planuje zaraz jak skończę karmić - bo teraz chyba nie mogę. Podobno super uzdrawia i wybiela zęby :-p Jak ktoś lubi takie rzeczy to zachęcam do poczytania :-)

Sol Emilka śliczna - fajne zdjęcia :-)

O matko...dostałam maila, że przez tydzień będą dostawy gratis w ENDO....:eek:

Zobacz załącznik 439193

Ostatnia edycja:
O nawet dziś nadążam:) Jak miło:))

Sol tak sie kiedyś zastanawiałam jak Twoja Emilka wygląda teraz. Juz wiem:)) śliczności:)) Jeszcze mi Karolę pokarz:)

Paulina Twoje małe po prostu bosko z tą wiertarką:))) hehe

Lil na sama myśl o wzięciu oleju do buzi bezpośrednio - bleeeeeeeeeeeee:baffled:
Super pomysł z łóżeczkiem... Ja też mam małej przy swoim ale na to nie wpadłam żeby zdjąc bok i przestać głupio wstawać... Tylko niech pan mąż dopasuje wysokości łóżek... może psina nie wlezie do małej... chociaż w sumie mała może wyleźć:eek: bo ostatnio cosik łazi.... trza przemyśleć... ale pomysł rewelacja:)

Ja w ramach przerwy pracowej (która dziś pół dnia trwa) kupiłam mojej małej zestaw miseczek co by juz sama jadła:) Teraz poluje na pluszaki do tulenia bo dziś tak łapkami szukała w łóżeczku czegoś:) wkońcu tuliła rożek:))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry