• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kocurku ja nie liczę na to, że mi małą uśpią, tylko, że kobitka sobie POPACZY!

O KURKA! Wygrałam jeszcze teraz drugą pozytywkę TROPIKALNY LAS...Byłam pewna, że ktoś przebije...No to pozostaje wybrać jedną z nich a drugą sprzedać..

Zobacz załącznik 439214

Wioluś to ja dam Ci znać co i jak - może byś się wtedy do mnie na kawę wybrała :-p Bardzo tanio udało mi się kupić - ta pierwsza 20 zł plus 13 zł przesyłka, a ta druga 31 zł plus 12 zł przesyłka - normalnie dużo dużo drożej to wychodzi, bo ja już kiedyś na takie coś polowałam, ale nie było taniej niż 60-70 zł. Jak przyjdzie to się odezwę!

Heloł babeczki :))

Liluś - piękne te zabawki....:-)) Mama też piękna :) i Martynka :rolleyes2: i w ogóle...
wszyscyście piękni! Włącznie z kuotem :)))))))

Tyle mam dzisiaj na głowie, że nie wiem w co ręce wsadzić :hmm:
Dzisiaj Panie wybaczą, ale made z doskoku.....
Wszystkie pozdrawiam i miłego dnia życzę :))))

Wioluś a z kim TY tak na skype siedzisz?? Ja w sumie też z doskoku - ale tak mnie energia rozpiera po przespanej nocy, że nie mogę się zatrzymać....I jeszcze mi Martynka się przewraca z plecków na brzuszek i z brzuszka na plecki - patrzę i podziwiam normalnie. Jakąś wiosnę dziś czuję czy co????

Liluś - Boski Widok!!! :zawstydzona/y::-D)))))) Jestem każdym zdjęciem zachwycona :))))))
My dzisiaj zakupiliśmy łóżko z biurkiem i szafą, takie 3w1 żeby pomieścić gromadkę.....
Wygląda bardzo fajnie ;) Odbieramy w weekend, i mam nadzieję, że w weekend będzie już złożone,
i najdalej w poniedziałek się Wam pochwalę :-p

Kocurku!!! Teraz mam obiad, ale za godzinkę najdalej, stawiam się na pyszną kawę :-))))

Ostatnia edycja:
pok a co Ty dziś wyczyniasz takiego?? Padłabyś już, a nie :-p

mialam wyczyniac ale skonczylo sie na obejmowaniu toalety. zdazylam posciel zmienic i znalezc sobie nowego gina. wizyta 5 marca. znalazlam same dobre opinie, a poza tym, z tego, co zrozumialam, ma u sibeie sprzet do wszelkich prenatalnych. jedyne co mnie martwi to fakt, ze tylko 3 dni w tyg przyjmuje u siebie a pozostale 2 w klinikach prywatnych. ale moze uda sie jakos dogadac.
jest mi tak niedobrze i tak co chwile chce mi sie wymiotowac, ze nie jestem w stanie niczego zjesc... a u mnie to wymiotowanie to tez takie nijakie, tylko mna wsztrzasa i wypluwam minimalne ilosci sokow zoladkowych. tyle, ze tak sie trzese za kazdym razem po 20-30 minut. kurka. coss zjesc musze ale jak tylko pomysle, to od razu mi sie na wymioty zbiera. :(((( powinnam w krzakach siedziec a nie wam tu o obrzydlistwach opowiadac.
mialam jeszcze pranie robic ale sie okazuje, ze zgubilam karte do pralki a nie mam gotowki, zeby u dozorczyni kupic nowa... a ze 6 pralek juz jest do zrobienia.

to tyle u mnie...

picia oleju nie bede komentowac, zeby sobie nie zaszkodzic :)

buziaki kochane!

reklama
Made to czekam na zdjęcia Twoich pociech i Twoich mebelków :-)

Poczku oj się nacierpisz....jeszcze trochę i przejdzie...wiesz jak mi było tak niedobrze to pocieszałam się tym, że jak są tak wyraźne objawy to dobrze dla fasolinki! Oczywiście nie było mi przez to lepiej, ale jakoś psychicznie lżej było znosić...a jak już i to nie działało to płakałam sobie w poduszkę...trzymaj się dzielnie!

Papa Monia! Wyśpij się!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry