• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hehe kochana - dziś wielkie szczęście mnie spotkało - córcia spała godzinę i pozwoliła mi się spełnić jako godpodyni domowa khe khe... :eek: prałam, prasowałam, babkę piekłam, obiad ugotowałam..... ja chyba nienormalna :baffled::-p A gdzie filozofia..? A gdzie rozważania egzystencjalne ja się pytam...???? :-D

reklama
Kocie...ma focha bo jutro dyskoteka w szkole...dostała na nią pozwolenie...wymyśliła sukienkę nową...Powiedziałam ok, ale w rozsądnej cenie i obejrzę ją...niestety sukienka 129zł i przede wszystkim za duża więc pomyślałam, że zrobię jej przyjemność i kupię coś innego. BŁĄD! Kupiłam piękne tweedowe spodenki,zielone w krateczkę+zielona bluzka...obie rzeczy w ZARA,przecenione więc zapłaciłam 30zł zamiast 130zł i szczęśliwa dałam jej to...a ona foch...tego nie bo: zielone/kratka/dziwne...
Nie dogodzisz...cóż...zostanie w domu skoro nie ma w czym iść (tak twierdzi),poświęci czas na naukę:)

Oojj tylko, że ja na pi razy drzwi robię paulina :sorry:

4 jajka
pół kostki margaryny
szklanka ziemniaczanej
szklanka/półtorej zwykłej pszennej
pół szklanki cukru
pół szklanki mleka
cukier waniliowy
proszek do pieczenia

Roztapiam margarynę, czekam aż ostygnie, żółtka standardowo z cukrem kręcę, białka na pianę, ale to na sam koniec delikatnie dodaję. Resztę porządnie miksuję razem, wylewam na podłużną blaszkę i na sam środek, wzdłuż ciasta, daję jabłuszka wcześniej na patelni uduszone (do tych jabłuszek łyżeczka mąki ziemniaczanej, muszą być zimne). Finito :))

Kocurku, Karola - nie dobijajcie mnie - u mnie już się zaczyna strojenie a mam dwie panny - co będzie za kilka lat - nie chcę nawet myśleć :no:

psychicznie, ale przede wszystkim fizycznie padam na twarz... :sorry:

rano masa biegania przy przygotowaniach, bo stypa odbyła się w naszym domu, a później Remi caaaały czas na moich rękach :eek: wszystkie ciocie musiały go zobaczyć, a on się tylko wtulał w moje ramiona :sorry:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry