• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wioluś dziękuję! A pomysł w sumie nie mój - już wcześniej to słyszałam. Myślałam jednak, że moje łóżeczko się rozleci bez jednego boku - a jednak nie :-) A jak u Ciebie sąsiadeczko moja kochana?

Monia a ten olej nie taki zły! Dziś siorbałam :-p

lil o matko KUOT..!! :szok::-D Pomysł rewelacyjny, też myślałam :tak:
sol jestem zafascynowana oczami Twojej córki... :rolleyes2:

wiolu bez Ciebie w weekend było mi jakoś ... dziwnie :eek: Nie rób tak.... A gdzie rureczka nam zaginęła..? :confused:

pok a co Ty dziś wyczyniasz takiego?? Padłabyś już, a nie :-p

jos jak się tam już ogarniesz, rozpakujesz, too.. okrasiłabyśo wątek paroma ciekawymi komentarzami - w końcu u teściów jesteś, to musi być ciekawe :-p

TO MY ZAMIAST KAWY OLEJ DZIŚ SIORBIEM...??????? :szok::szok::szok:

Monia ja liczę na to, że za jakiś czas mała się przyzwyczai i jednak dokręcę ten bok...zobaczymy jak wyjdzie...

Hehe Kocurku - ano olej siorbiem :-p

A w ogóle to widzicie jak mam to łóżeczko zawalone - a jeszcze dziś dokupiłam akwarium fisher price na łóżeczko, bo na allegro za 20 zł znalazłam :-p To dopiero będzie bajzel!

Ostatnia edycja:
reklama
Kocurku moja mama, ulubiona babcia moich dzieci :-p

A co do siorbania oleju to ja mimo wszystko zachęcam :-p Po kawce albo przed :-p

Monia
oto akwarium:

Zobacz załącznik 439211

I opis z aukcji:

Przedmiotem aukcji jest rewelacyjna pozytywka akwarium firmy FISHER PRICE. Pozytywka ma trzy rodzaje muzyki, odgłos szumu fal oraz szumu spływającego potoku, pojawia sie też światełko,
super uspokaja i relaksuje maluszka.

Urządzenie posiada regulację głosu, łatwo przymocowuje się je do łóżeczka dzięki paskom mocującym, może też stać samodzielnie.

W pozytywce są dwie rybki, które w momencie włączenia zaczynają pływać, jak w prawdziwym akwarium. Jest też rozgwiazda, którą można obracać za pomocą specjalnego przycisku.
Stan bardzo dobry

Żadnych haczyków w opisie nie stwierdziłam - komentarze allegrowicza też same pozytywne...więc aż dziwne, że to tylko 20 zł kosztowało, bo normalnie dużo drożej jest...no nic zobaczymy....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry