• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Helloł:)
Od pół godz usiłuję sie przywitac i jakos ciągle cos mi przeszkadza:wściekła/y:
A więc witam się znad porannej kawusi:))

Rureczka to super wieczorek:))

Boogie jakie ty masz śliczności w domu!!!!!
Moja też się we mnie wtula jak ją wszyscy chcą oglądać... a jak jeszcze na ręce chcą to zazwyczaj płacze... a głupie ciotki się dziwią co ona taka nietowarzyska:wściekła/y::wściekła/y:
Przykro mi z powodu babci.

Kocurku jeśli to o nocce było do mnie to dziękuję:))

Moja nocka dzis całkie ok:) Standardowo 3 pobudki i spała do 5:)) Ale to dlatego że ja wstałam.... ona ma takie radary że jak mama juz wstanie to ona otwiera oczy i zaczyna łazic i szukać... i nie ważne że tata leży... dzis dodatkowo było wołanie "mama":)) Bo przecież ona musi sie z mamą wybierać do pracy:))) Ale strasznie to słodkie takie:)

Miłego dnia:) U mnie piękne słoneczko i aż wszystko sie chce:))

reklama
monia oczywiście :tak::-)

boogie ​jakie ładne te kubeczki..... :):*

rureczka a Ty znowu ;)) nieprzyzwoicie się wyspałaś.... no cóż.. niedługo już... :-p

Biały kuot się bardzo ZADOMOWIŁ - czuje się już jak u siebie i ciacha pazurami obicia krzeseł i sof.. :eek: w ciągu jednej doby obrobił prawie wszystkie krzesła i prawie wszystkie boki sof :errr: Tymczasowo mieszka w ogrzewanym garażu... a ja myślę :dry::cool2:

Ostatnia edycja:
Dobry:) Wstałam 0 7.10:):szok:
Właśnie zjadłam parówkę w cieście francuskim i mam pączusie z twarożkiem( takie kuleczki). Mąż niesie kawę, można popracować.

Pouciekały....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ups...a ja się dołączam do nieprzyzwoicie wyspanej Rurki- od 23 do 6.30;))

Karola bo Kout na diecie a ty o takich pysznościach z rana;))

a ja postanowiłam nie tyle co się dietkować ale wprowadzić nowe zasady żywienia dla mnie i reszty moich łobuziaków-tylko Mai się chwilowo upiekło-z racji jej innego jadłospisu;)))

ELLOO jak to się u nas mówi :-p Witam się po w miarę przespanej nocy, choć potwór niestety znowu ze mnie wylazł między 2 a 3....No ale walczymy z potworem :-)

Kocurku żeś dobiła Rureczkę z tym "niedługo już" :-p Ale popieram - czekamy na koleżanki, które będą z nami dzieliły naszą niedolę :-p i dolę też :-p

Monia
to Ci panna ładnie pospała! Od razu post jakiś dłuższy!

Carola
ode mnie zaległe STO LAT!!!! bom gapa wczoraj nie napisała! Córcia ślicznie wygląda w nowej fryzurce! Prawdziwa laska! Jak się czujesz?

O i Paulinka zajrzała! A zdradzisz zasady tej diety? Bo mój pan jest na diecie rozdzielnej - je wszystko co chce tylko nie łączy i faktycznie brzuch płaski jak u nastolatka!

witam sie i ja
nie wyrobie RURKA JUZ WSTALA:szok::-D
ja tez z tych wyspanych spalam od 22 do 8.30 - 4 razy wstawalam siusiu i raz wycieralam w nocy zalana lazienke:no:.
mowicie ze takie fajne rzeczy na Endo a moze bym sobie popaczyla .
dzis nastroj duzo lepiej, oby juz tak zostalo.

Wioluś suuuuper :-) A ENDO mi się podoba, ale jak PACZĘ na nową kolekcję to DROOOGOOOOOOOOO strasznie......

Aha Asionek mi mignął jeszcze - jak przyjdą pozytywki to dam znać jaka jakość - obawiam się tylko, że baterie będą do nich drogie...ale oby długo wytrzymały! A jak Twój maluch teraz?? Lepiej śpi???

Kocurku kot Ci się do kanapy dobiera? Myślisz, że drapak rozwiąże problem?? :sorry2::-p

Aaa Kocurku właśnie doczytałam powyżej....u mnie też kot drapie wszystko co popadnie...

reklama
Fak...właśnie zadzwonili ze szpitala: ''Dzień dobry, Pani nr został podany do kontaktu, proszę odebrać Tatę dzisiaj ze szpitala''
Na pytanie czy jest zdrowy i jakie są wyniki badań: ''Proszę przyjechać i zapytać lekarza, ja Pani nie udzielę informacji przez telefon''.
Mówię, że mieszkam 250km od ichniego szpitala i że jestem w pracy do 16 : ''Spokojnie, może Pani przyjechać popołudniu''...
I co tyras????????:szok::wściekła/y::-(:zawstydzona/y::szok::no::confused:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry