• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Paulina JESZCZE dobry humor.... pewnie gdzieś koło południa zdechnie... ale cóż przywykłam, taka praca...

Dołączam do porannie kupkujących:)) Mama sie wybiera a dziecię w leżaczku bujaczku produkuje:))

reklama
Lilu niestety niedostosowani sąsiedzi dają mi się we znaki:baffled: ale ja ich załatwię, jeszcze się zdziwią:-D

Paulina dokładnie taki mam plan:-D:-D myślisz, że ryk najmłodszej z naszej rodziny będzie u nich słychać?

Monia hej :))

Rurka oj powinno być słychać, kaloryfery dobrze przewodzą;P

Monia-twoja niunia jeszcze w leżaczku usiedzi????ja musiałam mój sprzedać, bo już się nie przydawał-mała akrobatka wywieszała się z niego bokiem i próbowała rurki łapać od stelaża;)))

Rureczko chyba Zuzia ich załatwi :-p

Paulinko
Maciuś dość długo korzystał z leżaczka z tego co pamiętam - mimo, że szybko zaczął pełzać. Ale jakoś się zabawiał zabawkami, czy też na początku go karmiłam w leżaczku.

Aha Asionku - ja poproszę o kawkę i ciastko...

CZY U WAS TEŻ TAK LEJE?

Lil u mnie pięknie wiosennie:) Tyle że bez słońca ale tak mi zapachniało że aż się żyć chce:))

Paulina moja je w leżaczku i ja mam takie fisher price z którego potem sie fotelik robi. Przypinam ja pasami, daję zabawkę i np gotuję czy pranie wrzucam. Też próbuje wyłazić jak jej się nudzi ale z reguły jak ja cos robię to ona obserwuje i zapomina wyłazić:)) Miałam też taki mały leżaczek, zwykły to już dawno z niego nie korzystam.

Cześć wszystkim!

Wlatuję życzyć Wam miłego dnia! Złapałam właśnie kawkę, więc podsyłam, kto chętny:

images1.jpg

Zdaje się, że dziś humor u mnie na odpowiednim miejcu. ;-)
Zaraz poczytam, co u Was.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry