• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Monia, przez ostatnie tygodnie nauczyłam się doceniać te mniejsze rzeczy.
Weź głęboki oddech i pomyśl, że w ogóle mógł nie pójść, że mógł się wymówić, zapomnieć, olać i doceń, że poszedł i załatwił.
Tobie będzie lepiej bo szkoda nerwów, stało się i tyle a mężowi będzie miło jak powiesz, że doceniasz jego wkład i spokojnie poprosisz o korzystanie z tego konkretnego laboratorium w przyszłości. Bo to facet i tak jak powiedział: laboratorium jest laboratorium... Uśmiechnij się.

Mój jest w szoku jak zamiast go ochrzaniać, że wraca tak późno mówię, że cieszę się , że wrócił w miarę wcześnie:) I od kilku dni sam wraca w normalnych porach po pracy :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Wiola - hej! Jak się ma Iwa? Jak samopoczucie?

Rurka - super, że niunia zdrowo rośnie i że mąż zdążył na USG!

Monia - hej kochana! Jak się masz? Ehhh, te chłopy, potrafią wkurzyć... Miłego dnia!

Carolineee - jak u Ciebie? Ninka super wygląda w nowych włoskach!

Mademoiselle - widziałam Boryska parę stron wcześniej - słodziak!

Sol - fajne rzeczy robisz!

Asionek - jak się ma Twój robaczek? Jak tam nocki?

Wszystkie pozostałe Panie pozdrawiam!

Hej Mary...czekam na @ lub zabieg:( Dzisiaj 49dc a @ nie ma:(
W piątek mam się umówić do ginka....
Poza tym jakoś leci. Nie najgorzej nawet gdyby nie standardowe problemy...ale, ale... dam radę:)

Paula tak...przemyślałam wszystko i rzeczywiście chwilami za dużo wymagałam od niego....Dlatego te ścięcia bo on nie wiedział o co mi chodzi.
A w ostatnich tygodniach chyba udowodnił na czym i na kim mu zależy:)

Carola świętą rację masz! Tylko to tak trudno zastosować...
On zazwyczaj jest kochany, robi bardzo dużo, strasznie dużo pomaga... tylko ja mam czasem focha i wsio co robi mnie wkurza...
Ale już poszłam po kawusię z czekoladą i lepiej:) zaraz zadzwonie przeprosić... bo teraz mi głupio....

Rurka gdzie znajde zdjęcie z usg??? popatrzyłabym sobie ale nie chce mi się przekopywac wszystkich stron...

Karolina..... :) :) :)

Monia witaj! Podziwiam Cię - ogarniasz małą i pracę, a jeszcze nocki takie ciężkie ....

Made Borysek jest powalający męskością :szok: (nie sądziłam, że można tak napisać o niemowlaku :eek:) a Maniek zniewala urodziwością :szok: :rofl2:

Asionek "szczęściara" to mało powiedziane :-D:-D Ale ja kiedyś też tak miałam, jak Ty - spacerki, książeczka w parku, spanie w dzień 2-3h... tylko 16 lat temu :-p Nat piękny jest :tak::tak::tak:

Rurka postawisz łóżeczko koło rury i będzie git :cool2:

Mary miło Cię widzieć w lepszym humorku :-)

no i Karola gratki że Wam się układa-ja też się nauczyłam,że facetom mówi się wprost;)))

haha, wczoraj wam pokazałam aukcję wózków i chwilę potem szarego już nie było-która mi wózek wykupiła??? przyznać się;))) żartuję, idę podbić ten czerwony by mi go nikt nie buchnął;)))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry