• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Jedni wymierzyli, mieli montować na drugi dzień i ślad po nich zaginął... drudzy po 5 dniach opóźnienia przyjechali wymierzyć i w poniedziałek mieli montować...cisza...pojechaliśmy wczoraj i powiedział facet, że będzie dzisiaj o 9...specjalnie do pracy nie poszłam. Chyba zaraz zadzwonię i będę niemiła..

Paulina, Rurka - dziękuję. Z Mią tak sobie. :baffled: Nie wiem, co się stało, ale znów zaczęła sporo płakać... Wczoraj niby było lepiej, ale dziś znów marudzi na potęgę. W nocy 2 h niespała między 3 a 5, zamykała oczka na 5 minut i znów się wybudzała i ryk!... :zawstydzona/y: Brzuszek w zasadzie dużo lepiej. Ale te płacze i ciągłe marudzenie... Może faktycznie ząbki? :confused: Sama nie wiem, ale doceniam każdą chwilę, gdy Mia jest radosna - na szczęście ma tez lepsze dni! :tak::tak::tak: Przynajmniej zasypia o 18-19 i śpi do 7-8, i generalnie nie ma jakichś grubszych akcji nocnych, tylko jakoś tak ostatnio... :zawstydzona/y:

Carolineee - jeju, to rzeczywiście Ci się w cyklu narobiło! :zawstydzona/y: Mam nadzieję, ze się ułoży! Daj znać po wizycie!

Kocurku - dziękuję :* Już dawno bym te zdjęcia usunęła, ale czekałam jeszcze
na Ciebie i Bogusię, która zapadła się pod ziemię :eek:
Dzisiaj mnie czeka trochę roboty, więc będę jednym okiem łypać :-p
Szanowny ma wolne i zajął się remontem pokoju dla baboli :)) bo w sobotę to łóżko
przywożą :)
Proszę mnie wołać na KAWĘ! :-)

Mary - kawa wspaniała :)))) od razu widać, ze humorek wrócił :-p

Pozdrawiam wszystkie babeczki :)))

carola O kawkę to z checią przygarnę :tak: Bo nocka taka ... eee :-p Jeszcze mnie Bilon dobił, bo miał niestrawność jakąś - śnieg stopniał i coś znalazł i zeżarł na pewno :eek:

made kawa..!!!

Wiecie co???:szok: Mąż zadzwonił do gada i gad (szklarz) powiedział, że nie pojedzie lustra montować dopóki pieniędzy nie dostanie:szok::wściekła/y:! Co za... wrrr.... ja mu dam jak się tu zjawi!
Do wiwatu:))))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry