• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dziekujemy :)

Sol super te broszki !! zeby mi sie chcialo cos takiego robic ... jak mieszkalam w Swiss chodzilam czasami na takie spotkania gdzie przez kilka dni baby z wiosek przychodzily do wynajetej sali i robily wlasnie takie cuda same :) nauczylam sie kilka rzeczy nawet i sobie zrobilam branzoletke i pierscionek z koralikow swarovskiego , ale juz zapomnialam jak to bylo , a szkoda :/

Made zapomnialam napisac maly jak aniolek wyglada z tymi wloskami :) sliczny jest !!

reklama
Asionek!!! Dziękuję Ci bardzo :* Śliczny ten Twój synek :))) Oczka ma cudowne
I fantastycznie się uśmiecha :-D)) Pamiętaj proszę, że made nie ma FB :-p:-)
i daj czasami nacieszyć oczy tym słodkim widokiem :)))))

Dobranoc :))

spicie :szok::-D
nas kupa obudzila :wściekła/y:
pije kawke , zjadam ciacho moge sie podzielic :)))

Asionek!!! Dziękuję Ci bardzo :* Śliczny ten Twój synek :))) Oczka ma cudowne
I fantastycznie się uśmiecha :-D)) Pamiętaj proszę, że made nie ma FB :-p:-)
i daj czasami nacieszyć oczy tym słodkim widokiem :)))))

Dobranoc :))

dziekuje w imieniu Nata :)
bede pamietac o fotach :)

Paulina hej :) razem pisalysmy hehe
widze tez kupa , nie ma to jak dobrze zaczety dzien :)))

Cześc:)

Jak zwykle nie nadrobię i nie doczytam:( ale już się przyzwyczajam:-)
Ja dziś szalenie dumna z siebie jestem:) Udało mi się małej siuśki pobrac do badania:)) I moje kochane małe nawet szybko sie uporało:))) Taka mała rzecz a tak cieszy na początek dnia:) I nic to nawet że dzien zaczął się o 5:)) A noc z przerwą od 24 do 2:)) jeszcze ze 2 kawy i będę żyć:)

reklama
Bry - niewyspana, bo zero spania między 2 a 6 :baffled: - ale to moja wina, bo nie chciało mi się w pionie siedzieć, żeby małej się odbiło...a tak po dwóch godzinach to POTWORA przyszła.....szok....i ta pogoda....

Monia ja też kiedyś siuśki pobierałam - ale Maciusiowi jak miał parę dni - wiem, że to bardzo trudne - jak się udało to miałam taką radochę jakby pieniądze za darmo rozdawali :-p

Rureczko
a co Ty tak wcześnie ostatnio? :-p

Paulinko u mnie też koopa zawsze rano. Ma to dzidzia po mnie :-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry