• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
no wózeczki świetne-tylko który;)) myślę który bardziej się sprawdzi po sprzedaniu x-landera-wiesz spacer do lasu itd-chyba ten nomad jednak...choć ten czerwony ma nawet torbę;)))

Libby ty mi tak nie słodziakuj;))))
dobrze,że MAciuś już śpi-oby nocka była spokojna;)

Ostatnia edycja:
reklama
PAULINKO ten pierwszy przyda się na Wasze drogi później, ale ten drugi bardziej oko cieszy
Jakoś spokojna jestem o sen małego. Mam nadzieję, że nie na wyrost... ;-)

Paula, Do lasu ten pierwszy:) Torbę można dokupić, taką prostą, czarną, nie są drogie:)

Libby myślałam o Was ciepło. Jak synek? Jak Ty Sobie radzisz?

Jestem :)
Łukasz jednak zdążył pod szpitalem już zadzwonił, żebym poczekała 5 min to podjedzie.
Wizyta udana, malutka ładnie się rozwija, waży ok 700 g, serduszko ok - 144 na minute, pęcherz ok, kregosłup ok :) łożysko i pępowina w porządku. Niestety zdjęć nie ma, bo to wizyta w szpitalu.

Sol Pok już wszystko za mnie wyjaśniła widzę:-D

Poczku wiem, wiem, buziak!

Libby ciesze się, że już troszkę lepiej!

Wiolu biedne te nasze chłopy, ale niestety takie czasy...

Made Maniek prześliczny, loczki jak dziewusia, nic tylko wycałować pultynki :-D

oho nastała cisza;))) piszcie coś bo będę zmuszona iść prasować, tak odwlekam i odwlekam to;)))

wow, zakwalifikowałam się do kampanii tetra pak ze streetcomu-przyślą mi paczuszkę do testowania...ciekawe co tam będzie;))???

CAROLINE a dziękuję, Maciuś już nie gorączkuje, na brzuszek nie narzeka no i znow ssaczek z niego :-)
Ze mną kiepsko było jeszcze niedawno, do tego warunki spartańskie, choć nie spodziewałam się luksusów.
:-)

Mały ma jeszcze lub już nie ma rotawirusa (wynik posiewu jest jutro), bakterię w jelicie cienkim- też jutro wynik, nazwy tej cholery nie przytoczę :sorry:- dlatego antybiotyk, no i rumień nagły, przez którego tak gorączkował ostatnio.
Te biegunki, o których pisałyśmy jak Majeczka miała rewolucję, to był rotawirus...
Młody teraz ma pełno czerwonych krostek na główce, brzuszku, pleckach i trochę na nóżkach, ale to nic w porównaniu z tym co było.

reklama
Libby to super,że już lepiej z MAciusiem, ale to już ci chyba mówiłam;) teraz tylko aby wyniki wyszły oki;))

a tak chwilowo o sobie-to mam drugą dawkę antybiotyku...jeden nie dał rady ze mną:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry