reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
monia bunia fajne te psiaki macie :)

u nas był na grilu w weekend znajomy z dzieckiem a moja mama mówi tak maryla wypuść psa niech sie przyzwyczaja do dzieci :):):):):):):) szalona koza :)

Dziewczyny macie jakis pomysl na szybka i dobra kolacje? Bo mi ta pieczen chyba sie nie dopiecze kiedy moj wroci z pracy. Cos na cieplo by sie przydalo...:-)

tosty zrób. ja jak mam lenia a chcę coś ciepłego to robię tosty

marylka- moi teściowei mieli takiego owczarka diabła normalnie. groźny jak cholera, a oni go puszczali przy rodzinie, przy dzieciach. wariacci. sąsiada jak był mały to tak pogonił, że borok pół dnia na drzewie siedział, bo Dragon na niego czatował, a teściowa się smiała i po paru godzinach go dopiero zawołała. dziwni ludzie, co? ale nasz pies to wszystkich kocha. moja mama się panicznie boi zwierząt (choć sama ma jamnika) ale do naszego psa bez problemu. sama się z nim tarzała po trawie. stwierdziła, że u niego to po oczach widać, bo ma takie łagodne, lekko głupkowate spojrzenie. dzieci wprost uwielbia. córka znajomych jak do dorwała to go ściskała, przytulała i wogóle, a on tego tak nie lubi i zawsze burczy trochę, ale przy niej to leżał i czekał aż łaskawie skończy. przy okazji buźkę jej nieźle zaślinił wystarczy, że ktoś na niego spojrzy, to on już leci do przytulania. taki mutant
a pies obronny z niego żaden. każdego na plac wpuści i skacze żeby się z nim bawić. no, ale nie każdy to wie, więc jak widzą dużego psa to wolą nie ryzykować

uf nadrobiłam was gadułki ,:-D.
mama -piękny remont , ja osobiście uważam że jeżeli małżonkowie angażują się we wspólny remont to i umieją docenić i z przyjemnością podziwiają i oszczędzają przede wszystkim kasiorę na nowe pomysły ,,mi się podoba u ciebie ta ściana .

witam witam i o zdrowie pytam :-)
jak sie czują nasze ciężarówki???
a jak tam starania przyszłych ciężarówek????

mamo tak jak mówisz nie inaczej marzec naszym miesiącem

maryla jak tam samopoczucie jakieś przeczucia masz??
bunia widzę że Ty tez niedługo testujesz :-)

witam i życze miłego dnia
Bunia mam nadzieje, ze to fasolka
marylka i za Ciebie kochana też kciukasy trzymam by tu piekne II krechy sie pokazały :)

ehhhh ide śniadanie zrobić... do później

BADYLINKA- co mi tu muskuly pokazujesz-chcesz sie bic??!! [FONT=&quot]
a037.gif

no co Ty....... to miało być takie wiesz, jak Johnny Bravo :p Hej mama :>

buniak to jakiego Wy macie psa?

ja w ramach dokarmiania sobie kupiłam 7days'a ale też mi jakoś nie wchodzi....

reklama
Kochane lece robic tosty, rzeczywiscie to mi wyjdzie najszybciej
Potem jeszcze na chwile wpadne. Milego dnia zycze i nie piszcie za duzo zebym zdazyla nadrobic

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry