reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
sylwia najpierw wizyta u gina,,a staram sie uuu,,bo wczesniej 1,5roku z bylym mezem,,,potem pol roku przerwy i teraz od grudnia z facetwem nowym,,i nic zero....

zanka zrob w dniu @,,albo dzien po,,to przed wyjazdem bedziesz wiedzialaa

Ja się już przekonałam po tylu latach problemów ginekologicznych, że prywatny ginekolog może więcej :crazy: W publicznych przychodniach takie kwiatki mi nawymyślano, nigdy więcej.

Sol no jestem pod wrażeniem brzuszka... a jesteś pewna, że tam jedno siedzi maleństwo? Strasznie się rozpycha :-D

marylka jak tam utarg??? Trzymam kciuki.
Mlodam ma dzis zabieg, pomyslmy o niej ciepło. Jak byli u nas w sobotę to mówiła, ze jest po prostu zła, ze znowu się nie udało i lekarz tym razem kazał dłużej czekać.
sylwia uda się napewno za miesiąc!

Jestem kochane włoski ułożone :):):) wiec moge sie powolutku szykować .....
życzę wam miłego dzioneczka zajrzę do Was wieczorkiem buziale:*

jak myślicie kiedy mogłabym zrobić test ciążowy???
Miesiączkę powinnam dostać 30.07 - tak szczerze pytam.
04.08 jadę na wakacje, ciekawe czy będę mogła piwkować czy nie :p:p:p
ZANKA- czy masz na imie Zuza??;-):-) ja bym testowala w dzien @ (okresu) albo dzien po:tak:powodzenia!!

MARYLKA -fajnie,ze juz net dziala!!!

JA SIE zabieram za biad-Tomi konczy przycinać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
po obiedzie IKEA.

kasienka862 a kiedy ma przyjść @

lovely doczytałam przykro mi:-(

wisienka tulę mocno oby szybko wyszło słonko w twoim życiu i już zostało

kurcze przypomniało mi sie że o 18 muszę kuzyna zawieść na busa:szok: zmykam szybko.

mary105 okres mialam dostac tydzien temu . dzis robilam test.. jedna kreska:-( ale w razie czego poszlam dzis na bete, jutro wyniki

Wisieńka dziękuję... :* Opluję mamie cały dywan w salonie :sorry: :laugh2: A u Was też przeprowadzka?..
Szczęśliwa dla Ciebie też buziaczki Słońce i miłego dnia :tak:

reklama
jestem już - odrobiłam się spróbuję was nadrobic zaraz

ale dziś jesteście wyjątkowo płodne

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry