reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
widze ze nie jestem sama :) witaj maran

oj, juz nikogo nie ma.. a ja niedawno wrocilam z pracy,.. dwa dni od 10 do 22.. masakra.. zaraz zaczne nadrabiac.. dobrej nocki wam zycze :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam poniedzialkowo moje kochane :-D

Ja dzisiaj od rana zadowolona bo S wraca:-D no i mam nadzieje ze bedzie sie dzialo i ze nie wroci bardzo zmeczony:-D

Mama tez bym chciala zeby jak to fanie okresilas "seksualnie na mnie patrzyl" po przyjezdzie :) Trzymam kciuki z calej sily za Twoje staranka Ty wiesz:tak: Skoro tak intensywnie dzialacie to pewnie masz "stosunkowo" udane noce i mozliwe ze bedziesz wkrotce chodzila z brzuszkiem :)

Maggy Kochana dzisiaj juz kawa mnie nie odrzuca wiec to raczej nie to:zawstydzona/y: Dziekuje za adres, postaram sie ruszyc jak najszybciej na poczte bo mam tez jeszcze cos do wyslania.

Sol trzymam kciuki za Ciebie i za badania. Ciesze sie ze z fasolka wszystko ok:-D

Wisienka ciesze sie ze wycieczka sie udala i powodzenia w pracy!:tak:

Poki co ide doczytac co naskrobalyscie i zrobie sobie jakies sniadanko:tak:
Nie wiem czy dzisiaj wpadne bo chyba czasu braknie, pewnie bede zajeta z S :-D:-D:-D
Sciskam Was wszystkie mocno i milego poniedzialku zycze!!!:tak:
jrdyjt.gif

Ja jeszcze jestem. ;)

Ponieważ mój Mąż musi pracować do ostatniej chwili :wściekła/y: (niestety w jego pracy nie ma zmiłuj...), więc pakuję nas oboje. Naładowałam Mu do plecaka najcięższe rzeczy, więc mój plecak nie będzie ciężki... Jakbym miała aparat pod ręką to zrobiłabym zdjęcie tego mojego nieszczęsnego brzuszka... Nie uwierzyłybyście. o_O

Tam, gdzie jedziemy, jest hotspot, więc od czasu do czasu będę wpadać i Was podczytywać. ;) Ale ogólnie bierzemy sobie wolne od cywilizacji. ;) Niemniej chyba już się uzależniłam od BB, więc nie wytrzymałabym 2 tygodni bez zaglądania tu. ;)

Krakowianka Ty jeszcze nie spisz:szok:
Zycze Ci Kochana bardzo udanego wypadu i nie przejmuj sie tak to juz jest z tymi "chlopami";-)
Ja tez mam brzuch jak balon ale to chyba po odstawieniu anty, to raczej nie fasolka;-)

Mam nadzieje ze nie bedziesz tylko podczytywac tylko czasem cos napiszesz jak Ci tam czas leci:-D

Jaewa - z premedytacją kupiliśmy bilety okołopołudniowe bo wiedziałam, że na pewno się wcześnie nie położę. ;) Zresztą... ja taka sowa i na co dzień jestem, niestety. Trzymajcie się ciepło dziewczyny. :D

Ty tez sie trzymaj i mielgo wypoczyku!!! OWOCNEGO !!!:tak::-D
Ja lece zjesc sniadanie bo jeszcze nie zjadlam ;-) Przyszla paczka z Polski od mojej Mamy z ciuchami dla mnie i ksiazkami dla mojego S i mi pol godziny na mierzeniu zeszlo :-D
papa

Dzień dobry

Wisienka- trzymam &&&&&&&&za Ciebie!!!!! Musi byc ok ;)
a imie dla bobasa bedzie angielskie..polskie by brzmialo zbyt dziwnie przy nazwisku ;) maltanskie imiona są znowu jakieś takie .. Dziwne ;)
poza tym tu na Malcie maja 2 jezyki urzedowe: maltanski I angielski ;) wiec luzik..

Jaewa-dzialajcie ostro! Nie ma ze zmeczony ;)
a nawet jak się jeszcze nie udało to wkrótce i tak zobaczysz II kreseczki ;)

Sol- mam nadzieje,ze juz niedlugo wyjdziesz..

Krakowianka- urlopuj sie na max'a ;) p.s.ale Ci fajnie!!!

MAGGY a co Ty już nie śpisz:rofl2::rofl2:

WISIENKA powodzenia i oby ten dzień szybko zleciał:tak:
KRAKOWIANKA udanego wyjazdu;-)
JAEWA na pewno będzie patrzył seksualnie po powrocie:-D:-D

Ja się obudziłam i doopa nie mogę spać:crazy: Więc przyszłam sobie na BB:happy::happy:

Hahaha Nika- Ty tez spać nie Mozesz? Dzień dobry ;) ja nie spie od ok 4.30 ;) już się powoli zaczynam przyzwyczajac ;)

reklama
MAGGY dzień dobry:-):-) Ja podobnie się obudziłam i do 5 walczyłam żeby znów zasnąć ale dałam za wygraną:dry: Nie wiem co mi się stało że już nie śpię tym bardziej że wczoraj imprezowaliśmy więc powinnam spać jak zabita;-) Ty przynajmniej masz powód żeby tak się budzić:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry