reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
maggy dzięki kochana jesteś :)

kasieńka a może skocz na bete jutro będziesz miała pewność tu niektórym dziewczynom testy pokazywały 2-gą kreske dopiero w 2-gim m-cu także spokojnie bedzie dobrze mam nadzieje że to ciąża u Ciebie :) trzymam &

reklama
Witam się popołudniowo
Jestem w szoku o tym co przeczytalam, że nieżyje kobieta w ciąży. Jezu łzy się same cisną do oczu i to jeszcze wypadek gdzie mąż niezyjącej najechał na plame oleju. Tyle się płaci za autostrady a oni sobie w ch** lecą.
Osierociła dwoje dzieci. Co za nieszczęście. Te wszystkie nieudane staranka to przy takiej tragedii pikuś. Trzeba się cieszyć tym co mamy bo jak widać ludzie przezywają dopiero horrory :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

No nic. Ja za niedługo lece na basen z koleżanką i jej gromadką dzieci :-):-) Ale fajnie. Przynajmniej nie będę siedzieć w domu :-):-):-)

Marylka ma rację. Beta i będzie wiadomo :) tu kiedyś mama pisała, że jak jest powyżej 5 to może to być ciąża :) więc- idź z rana do przychodni i już. Bedziesz miala wynik po kilku godzinach :) I trzymamy mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Witam

Na temat kolejnego dzicka z mężem rozmawiałam chyba z milon razy kiedyś powiedział że nas niesteś na drugie ale wiem że to nieprawda, innym razem powiedział że jest już za stary. A obecnie jak zaczynam ten temat to mnie ignoruje jakbym mówiła do ściany albo mówi " już mówiłem nie bedziemy rozmawiać" a to czasem bardziej boli. Ja pochodzę z rodziny wielodzietnej (3 siostry +brat) mój mąż jedynak i chyba nie umi tego zrozumieć. Nawet mój syn chce miec rodzeństwo czasem pyta mnie dlaczego tata nie chce abym miał braciszka lub siostrzyczkę a ja nie umiem mu odpowiedzieć. :-:)-:)-(

Daktap- raczej nic nie zrobisz.. jak nie chce to nie chce, aczkolwiek ja bym szczerze porozmawiala z mezem i przedstawila Mu swoj punkt widzenia lacznie z argumentami. Nie tylko, ze chce drugie dziecko, bo tak.. Musisz go przekonac, a tylko Ty wiesz jak to zrobic :) Moj tez mowi, ze chce tylko 1...ale ja wiem, ze to tak na razie ;) pozniej wkrocze w akcje jak tylko bede na to gotowa :)

Przeczytałam o Pati26 straszne
[*]
[*]
[*] brak mi słów - nie moge się skupić na niczym :-:)-:)-(

Hej mamusie....
mam rocznego synka Krystianka i bardzo bym chciala miec drugie dziecko - niestety maz narazie nie chce . Bylam w drugiej ciazy ale w kwietniu stracilam dzieciatko...i teraz powiem Wam szczerze ze czuje ogromna pustke. Stad moze to moje ogromne pragnienie!

Trzymam kciuki za wszystkie starajace się kobitki :-)

Przeczytałam o Pati26 straszne
[*]
[*]
[*] brak mi słów - nie moge się skupić na niczym :-:)-:)-(

ja juz rano łzy wylałam - to takie niesprawiedliwe!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam

Na temat kolejnego dzicka z mężem rozmawiałam chyba z milon razy kiedyś powiedział że nas niesteś na drugie ale wiem że to nieprawda, innym razem powiedział że jest już za stary. A obecnie jak zaczynam ten temat to mnie ignoruje jakbym mówiła do ściany albo mówi " już mówiłem nie bedziemy rozmawiać" a to czasem bardziej boli. Ja pochodzę z rodziny wielodzietnej (3 siostry +brat) mój mąż jedynak i chyba nie umi tego zrozumieć. Nawet mój syn chce miec rodzeństwo czasem pyta mnie dlaczego tata nie chce abym miał braciszka lub siostrzyczkę a ja nie umiem mu odpowiedzieć. :-:)-:)-(

Hej mamusie....
mam rocznego synka Krystianka i bardzo bym chciala miec drugie dziecko - niestety maz narazie nie chce . Bylam w drugiej ciazy ale w kwietniu stracilam dzieciatko...i teraz powiem Wam szczerze ze czuje ogromna pustke. Stad moze to moje ogromne pragnienie!

Trzymam kciuki za wszystkie starajace się kobitki :-)

ja juz rano łzy wylałam - to takie niesprawiedliwe!!!!
nie wiem co wam poradzic dziewczny tulam was i mam nadzieje że Wasi mężowie szybko zmienili zdania a jak juz całkiem nie będziecie miały siły to wpadka kontrolowana :) no tylko nie wiem czy tak chcecie i czy to wyjdzie na dobre :)

acha dziewczyny okazało sie że na nasz mini urlop jedziemy już za tydzień !!! czyli w przyszły piątek :):):) jupi na weekend ale zawsze :) i jedziemy ze znajomymi i autem :) będzie fajnie mam nadzieje i mam nadzieje że szybko @ przylezie i mi sie skończy do tego czasu - oby bo jak nie to moge gryść

reklama
Marylka- super, ze juz za niedlugo odpoczniesz!!! dobre i 2 dni :D

juz prawie koncze gotowac kapusniak...ale czegos mu brakuje.. hmm...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry