reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej bibinka! witam serdecznie.

nie bede sie rozpisywać, ogolnie sie trzymam, choc sa kiepskie momenty, pelna pesymizmu, niewiary, bez nadziei, ale sie staram, staram nie zwariowac. i obym nie musiala tego po raz 3 przechodzić.
Jak tam w polowie wakacji????

młodam wiem kochana,wiem i ściskam Cię mocno!!!!
szkoda,że to już połowa wakacji,tak szybko minęło:-(,ale jeszcze 1 miesiąc został:-D.nie zauważyłaś,że to co miłe szybko mija,a jak zaczyna się rok szkolny,to do świąt ciągnie się niemiłosiernie?a Wy jak,jedziecie gdzieś odsapnąć i nabrać sił?my byliśmy z Alą nad morzem,a w teraz wróciliśmy z samotnego 3-dniowego wypadu we 2:-)

reklama
wwiesz co, no ja do przyszłego czwartku na zwolnieniu w sumie prawie 3 tyg, wiec mysle nie brac juz urlopu. I tak z mezem sie nie wybierzemy nigdzie bo on niedawno dostal pracę i nikt mu nie da wolnego tak od razu. Chce pojechac na przuszły weckend w jakies górki. A w pazdzierniku gdzies sie wybrac wtedy wezme te musowe 10 dni urlopu. Jakbym teraz poszła to mało czasu mi zostanie na przygotowanie sie w pracy do nowego roku, a wiesz ze toche trzeba papierów wypelnic, zrobic tegitki, wpisac w ksiegi itp. ;)

no tak,w weekend zawsze możecie gdzieś pojechać,dobre i to;),a w październiku możecie gdzieś na dłużej,jak mąż może wolne dostanie;).
nawet mi nie mów o nowym roku szkolnym,wrrrrr!!!

heehehhehe zbliza sie wielkimi krokami :-D:-D:-D dwa miesiące bez dzwonków miodziooooooo jak ja to kocham. ale cóż, jak sam powiedziałaś nic nie trwa wiecznie. co do urlopu K to mysle ze 5 dni dostanie :-D a tyle nam starczyłoby na jakis wyjazdzik.
Jak tam @? przylazła juz od kwietnia? zmienilas gina?

gina zmieniłam,ale nie jestem tak na 100% zadowolona;/.końcem czerwca miałam takie mini mini plamienia przez 2 dni,dostałam lutkę na wywołanie normalnej @,ale nie zadziałała.tydzień temu byłam u ginki,zrobiła usg i podobno coś się tam dzieje i @ powinna niedługo przyjść(albo nie...).aha,robiłam prolaktynę była w normie,ale po obiążeniu znacznie podwyzszona,robiłam ją tydz po zakończeniu roku szkolnego,więc może jeszcze stres mi nie opadł,he he

Bibinka - cześć słoneczko :) daje daje :) wieczorkiem go szukam po brzuszku i znajduje :):) wczoraj było jeszcze milej niż ostatnio :) nioo a tak brzuszolek rośnie :) ciągle chce mi sie jeśc :) a juz jie mówie jak pic non stop mam sahare w ustach :p

szczęśliwa to cieszę się,że wszystko ok;).

zmykam kąpać Alutkę.dziś mamy z mężem zaplanowany wieczór z winkiem,więc już nie wpadnę;)

MIŁEGO WIECZORKU WSZYSTKIM ŻYCZĘ!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry