reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
jestem i bede znowu czesciej ... tzn oprocz jutra bo juztro M ma wolne to pewnie nawet do kompa nie usiade.
rurka dzialaj dzialaj listopadoweczko:-)
agapa no to naprawde podejrzane... chyba sie zmowili....u mnie rozmowy nie bylo M tak sam z siebie

Gosiane wszystko na to wygląda, że będzie dobrze! &&&&&&&

Mary musisz lekarza spytać co na wyregulowanie - są takie tabletki. Ja biorę teraz takie ziołowe - ale to bez recepty się kupuje. A ja byłam u lekarza z plamieniami, mam zbadać prolaktynę, a w kolejnym cyklu będę miała montoring owulacji. Na razie tylko tyle. A Ty skoro wznawiasz starania w sierpniu to masz czas na wyregulowanie sobie cykli! Trzymam kciuki!

Mary musisz lekarza spytać co na wyregulowanie - są takie tabletki. Ja biorę teraz takie ziołowe - ale to bez recepty się kupuje. A ja byłam u lekarza z plamieniami, mam zbadać prolaktynę, a w kolejnym cyklu będę miała montoring owulacji. Na razie tylko tyle. A Ty skoro wznawiasz starania w sierpniu to masz czas na wyregulowanie sobie cykli! Trzymam kciuki!

Lil - dzięki, kochana! Ja też trzymam kciuki!!! :-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za staranka!

Wiolka - heeej!

Zprzytupem - trzymam kciuki!

Zmykamy z M. do miasta, wlecę potem! :*:*:*

Hej ;)
no juz po obiadku ;)

Kurcze martwi mnie co sie dzieje z MADE ;:)-(

Kocurku , Mama gdzie jesteście ?!

gumisia ja kiedys uzywalam Nivea szampon + odzywka, ale jak zobaczylam jak wlosy zaczely mi wypadac to zaraz

odstawilam. Teraz ze 3-4 miesiace uzywam Herbal Essences. Tez w komplecie z odzywka. Jest rewelacyjny i wloski super

nawilzone i mieciutkie. Jest tego kilka rodzajow, ja akurat uzywam na objetosc :tak:

Wlasnie moj Borys oswiadczyl mi, ze jakas inna na twarzy jestem i ze to na pewno oznaka ciazy :-D

jestem babolki:-D:-D:-D
nawet nie próbuję nadrabiać;-)

u nas od rana piękneeee slonko,ze aż cgce sie na powietrze...co prawda wieje czasemi jak smok ,ale ogólnie jest si..dzieci mialy juz 1 spacer,potem pojechalam na male zakupy bo jutro mam znajomych na obiado-kolacji...potem obiad ,teraz wrociliśmy z ogrodu-przycielam drzewka na wiosnę bo teraz jest odpowieni moment,Tom zawiesil hustawiki i pogral z dz.w pilke i niedawno wrocilismy ..dzieci malują a ja z kawą na bb:-p

czy są jakies newsy???????:-)
czy ktoś za mną tęsknil??????:-)
czy ktoś chce kawe i sernik?????:-)

LIL- kochana cześc :))) milusio ,ze tesknilaś:)
juz podaję kawkę i ciacho-sobie pojemy :))

co tam u Ciebie ,jak plamienia ..??
ja dziś ostatnią tabletkę Clo wzielam,ale juz widze róznice w tamtym cyklu o tej porze bylam zalana śluzikiem a tu 9 d.c. i sucho;/

reklama
gumisia ja prawie nigdy jej nie czuje a mam zawsze wiec nie ma sie czym przejmowac.

Nie wytrzymalam i powtorzylam jeszcze test (prawie nie pilam od rana) i jest taka bledziutka druga I :-), ale dla pewnosci jeszcze jutro z ranca sikne. Oby tylko wszystko bylo wporzadku, nie tak jak poprzednio.

Lece na obiadek bo mezus ugotowal :-D

no to chyba powoli mozna juz gratulawac :) trzymam kciuki &&&&&&&&& za nastepny test , albo moze bete :)

nnniom jakos wytrzymam te 2 tygodnie, beda 3 opcje albo fasolka, albo @ albo nie bylo owulki i nie ma ani @ ani fasolki :)
hehe dziewczynki stosujecie jakies profesjonalne kosmetyki do wlosow? mnie wlasnie sie skonczyla sie odzywka a szampon jakis misiac temu wiec stosowalam zwykly a teraz chce komplecik znowu kupic i sie zastanawiam, moze cos polecicie ?

ja polecam firme Goldwell :) farby i kosmetyki do wlosow :) najlepiej kupic w hutrowni fryzjerskiej :)

no wlasnie co sie dzieje z Made ??

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry