Ja mam wielką nadzieję, że zdążymy jeszcze w 2011 roku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mary musisz lekarza spytać co na wyregulowanie - są takie tabletki. Ja biorę teraz takie ziołowe - ale to bez recepty się kupuje. A ja byłam u lekarza z plamieniami, mam zbadać prolaktynę, a w kolejnym cyklu będę miała montoring owulacji. Na razie tylko tyle. A Ty skoro wznawiasz starania w sierpniu to masz czas na wyregulowanie sobie cykli! Trzymam kciuki!
gumisia ja prawie nigdy jej nie czuje a mam zawsze wiec nie ma sie czym przejmowac.
Nie wytrzymalam i powtorzylam jeszcze test (prawie nie pilam od rana) i jest taka bledziutka druga I :-), ale dla pewnosci jeszcze jutro z ranca sikne. Oby tylko wszystko bylo wporzadku, nie tak jak poprzednio.
Lece na obiadek bo mezus ugotowal![]()
nnniom jakos wytrzymam te 2 tygodnie, beda 3 opcje albo fasolka, albo @ albo nie bylo owulki i nie ma ani @ ani fasolki
hehe dziewczynki stosujecie jakies profesjonalne kosmetyki do wlosow? mnie wlasnie sie skonczyla sie odzywka a szampon jakis misiac temu wiec stosowalam zwykly a teraz chce komplecik znowu kupic i sie zastanawiam, moze cos polecicie ?