reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam się tak ogólnie z wszystkimi!!!!!!

NIEDOBRZE MI!!!!!!!!!

Palemko słoneczko normalne, że masz obawy ale nie czytaj proszę kochana - musisz zaufać swojemu lekarzowi - na forach to piszą bardzo często osoby ze złym doświadczeniem - bo jak jest ok to już się tak nie chce pisać - więc nie czytaj i pamiętaj, że jak jest tyle kciuków zaciśniętych to nie może być nic źle!!! Głowa do góry kochana!

Mary promieniejesz :)))) Jak się czujesz??? Będziesz chodzić do pracy czy jak planujesz????

Asionku już Cię nie muli??? Jak z objawami??? Ja czekam na poprawę samopoczucia, bo kiepsko jest - ale gdyby mi dolegliwości teraz minęły to pewnie bym się zamartwiała.

reklama

NIEDOBRZE MI!!!!!!!!!

Mary promieniejesz :)))) Jak się czujesz??? Będziesz chodzić do pracy czy jak planujesz????

Cześć Lil - oj, bidulko, mam nadzieje, ze są jakieś sposoby na mdłości, które na Ciebie działają... Ja chcę chodzic do pracy do konca, praca fajna i się w niej nie przemęczam. ;-) Mam nadzieję, ze to będzie możliwe! :tak: A ogólnie czuję się super, właśnie zeżarłam pół paczki krakersów, a zaraz obiad. :-D No i mamy dziś imprezę u znajomych, na którą mi się nie chce iść, ale to przebierana imprezka z rolami, wiec jakby muszę... :eek: Ale szybko się stamtąd urwę, bo i tak chodzę zmęczona cały czas teraz. :-D

Palemka - postaraj się nie czytać takich rzeczy. Spokojnie, głowa do góry.

NIEDOBRZE MI!!!!!!!!!

Palemko słoneczko normalne, że masz obawy ale nie czytaj proszę kochana - musisz zaufać swojemu lekarzowi - na forach to piszą bardzo często osoby ze złym doświadczeniem - bo jak jest ok to już się tak nie chce pisać - więc nie czytaj i pamiętaj, że jak jest tyle kciuków zaciśniętych to nie może być nic źle!!! Głowa do góry kochana!

Asionku już Cię nie muli??? Jak z objawami??? Ja czekam na poprawę samopoczucia, bo kiepsko jest - ale gdyby mi dolegliwości teraz minęły to pewnie bym się zamartwiała.

mi od niedawna dopiero przeszly dolegliwosci, chociaz i mam gorsze dni tez czasami
i zamiast sie cieszyc to ja sie juz troche martwie czy napewno wszystko dobrze :/ ehhh glupol ze mnie ...

Cześć ponownie :))

Jak Wam dzień mija? U nas piękna pogoda- słoneczko, wiaterek umiarkowany, mogłoby być cieplej, ale i tak jest git :))

Gdzie Mamitka?

hej ;-)

po obiadku i herbatce :-D :-)
A wy co tam moje kochane ?:-)

Jak mija sobota :-D
ja musze jeszcze poodkurzać :-D

I dzwonił moj K... ze juz jedzie :-D

Więc bede powoli mykać bo napewno do sklepu pojedziemy :-D

:-)

Więc kochane miłego wieczoru :-) :**

Buśka :-)

Hej Mary ciężarówko:))
Dziękuję,Ninka dobrze,rozrabia z moją sister i piesem.
Ja ogólnie niby lepiej ale brzuch pobolewa,krzyż też,jak na @,lekko mdli non stop.Pół nocy śniła mi się ciąża a drugie pół @,aż się budziłam i sprawdzałam czy nie przylazła @ jedna.
Zrobiłam obiad,był teść,potem zapowiedziana kuzynka na kawę i nie zapowiedziana ciotka (nie wiem po co???) :)
Mąż jak zobaczył towarzystwo to uciekł do pracy:-D
Kuzynka tez ma cyrki z zajściem i była u ginka,okazało się,że są pęcherzyki ale nie pękają więc jakby nie miała owulacji...dostała leki i zobaczymy,nawet nie mogłyśmy szczerze pogadać...no bo ciotka...

Zaraz chyba jabłecznik upiekę...

Asionku ja Ciebie bardzo dobrze rozumiem - po tym co się działo na wątku październikowym sama nie mogę jakoś się uspokoić - ale będzie dobrze! Trzymam kciuki za Ciebie! I cieszę się, że lepiej się czujesz!

Mary no ja na imprezki też niechętnie teraz, najlepiej jak mogę iść o 19-20 spać :))) Śpij ile dasz radę, a w pracy się nie przemęczaj :)))

Oliwka, Rureczka, Mlodam, Mamuska hejka!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry