reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama jeszcze nie wiemy kto mieszka ale juz do mnie puka:) mega przeżycie;) 1 września USG moze sie pokaże

rurka trzymam kciuki za testowanie juz sie nie moge doczekać

just czyli planujesz jednak wyjazd z Gdyni? jakie plany?

serg, młoda, oliwka, jos, wiola,lil, agapa pozdrowionka

u mnie weekend spokojny i wyjadowy ale bez przygód jak u was;) byliśmy u znajomych w górach

reklama
witam sie po pracy:))mam nowy hybrydowy na pazurkach -w kolorze koralowym:)))

a ja pozdrawiam Was od Oliwki...niewesoło u Niej ,oj niewesoło...ciepłe mysli potrzebne...ale pozdrawia Was serdecznie .

Ewula no to &&&&za 1 września,żeby się Niunia pokazała ładnie;))

Pysia jak tam urlop??

Rurka-dzięki i również pozdrów Poka :))

Lil cześć i rośnij zdrowo..

Jos- dzieki-sama sobie zazdroszczę tego ogródka:))))
a Tobie powodzenia w poszukiwaniu odpowiedniego domku dla Was-&&&!!

pozdrawiam wieczornie ;)

Dobry wieczór :happy:

ale tu puściutko :szok: chyba słońce dziś dotarło do każdego zakątka naszej forumowej mapy :cool2:

Ewula tak, wyjeżdżamy z Gdyni, jesteśmy do końca miesiąca i tymczasowo, chociaż nie umiem powiedzieć na jak długo, jedziemy do rodzinnego miasta, to chyba jedna z najlepszych decyzji w ostatnim czasie, czuję "ulgę", bo tam będę miała wsparcie rodziny i zawsze będzie do kogo się zwrócić w trudnej chwili, a tu jestem teraz sama jak paluch... :-(

Rurreczko trzymam kciuki &&&&&&&& :tak:

Mama nigdy nie dogodzimy ludziom i trzeba patrzeć tylko co ma się u siebie i czy człowiek jest szczęśliwy w tym co ma, gdyby wszyscy tego przestrzegali, to byłoby nam łatwiej i przyjemniej żyć :-)

Pysia jak samopoczucie??? :blink:

Jos wiesz, że czasem najtwardszego człowieka z zasadami i dystansem do życia inny człowiek potrafi rozłożyć na łopatki, tak to już jest, ale my się z Remikiem nie damy :tak::-D będziemy walczyć!!!

Gdzie są nasze koleżanki???

Czy wiecie co u Balbinki??? :confused:

cześć Just ;) no dziewczyny chyba korzystaja z lata,albo sie rozmnażają albo śpią albo nie wiem co:sorry:

ja jadę na zakupy spozywcze bo od piątku mamy gości a dziś mąż ma wolne to zostanie z dziećmi a ja pojadę ,wrócę i potem do pracy:)

ściskam Cię słonecznie ;):-)
ukochanć Remika
c043.gif

Mamitka leć kochana :tak: ja też się wybieram po jakieś zakupy na śniadanie, ale Remik właśnie śpi, więc trochę poczekam :-)

buźka dla Zuzy i Domisia jak ich dorwiesz :-D

Just- dzieki kochana..narazie bawia sie u góry więc ich nie tykam :)))))
ja juz zjadłam ,oko pomalowałam,włos ułożony-śmigam ..

ja wróce to ich ukocham..na pewno przylecą zapytac co im kupiłam to przy okazji wysciskam ;)

smacznego sniadanka kochana i wiesz co...jak Ty poczułas ulgę podejmując decyzję to u mnie było słychac huk spadającego kamienia z Twojego serca :) bedzie dobrze kochana -&&& :)

mama just - czesc rybki :)

Po tym pier..... :( zabiegu wszystko mi sie pochrzaniło, małpa powinna przyjsc dopiero za pare dni, a ja znów mam jakieś brązowe plamienia !!! A tak wogóle , to miala nie przychodzić !!!
Teraz byłby 17 tydzień, myślałam , że już mi przeszło, ale wczoraj znów wszystko pękło ...

reklama
Witajcie dziewczyny.
Palemko nie jest to takie proste zapomniec. Emilka urodziła się 3 a ja 6 wyłam jak bóbr. Trzymam za ciebie kciuki kochana. Mam nadzieje, ze cykl się ureguluje albo, ze te plamienia to implantacja.
Just myślę, ze dobrze wybrałaś i na pewno rodzina cię wesprze
mama miłych zakupków, my bylismy wczoraj. Dzisiaj mam labę bo nagotowałam wczoraj na dwa dni. Usciskaj i ode mnie dzieciaki

U nas super noc. Emilka spała prawie 8 godzin ciurkiem a ja w międzyczasie uwalniałam cyce od nadmiaru mleka:-DPewnie jak jej tak się ureguluje to spanko to i cyce się uregulują:tak:
Na 12 idziemy na usg bioderek a potem wypuszczę się na miasto kupić albumy na zdjęcia bo wywołujemy w końcu te masy cyfrowe:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry