reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
LiL ja tez dobrze :-D spacer spacer i jeszcze raz spacer :-D odpoczywam ale tylko do 1 wrzesnia niestaty ale to zalerzy jeszcze od egzaminu ;/

Mamita jestem jestem akurat mnie przywołałaś ;-). Kochana ty sie znasz na tym . W ciazy jak byłam to miałam tyle sywkow , pryszczy ze massakra . Myslałam ze po porodzie mi to zejdzie ale nie :-( :no: . dalej mam . Zakupiłam maśc BENZACNE . I tak raz mi znikną a raz znowu wylezą. Umialabyś mi cos porodzić ? , POzdrow Malapralinke ! i zycz jej dobrego rozwiazania ;-)

Rurka no chytry plan :-D. Kochana jeszcze 9 dni i twoj swiat obroci sie o 360 stopni :-D ;-)!!!

reklama
Młoda oczywiście, masz rację, a powiedz, bo miałam już dawno pytać, co z Twoją szkołą? wszystko ładnie zaliczyłaś, nie ma żadnych niespodzianek? i jak z K. ??

Mamitka jak Wasze staranka??

Młoda- wiesz co Ty jesteś dopiero 2 m-ce po porodzie i te zmiany są na tle hormonalnym...skoro wczesniej nie miałas to one zejdą ,ale jesli za 2,3 m-ce nadal beda to dermatolog sie kłania-przepisz maść i bedzie po sprawie...a włosy Ci nie wypadają więcej niż normalnie??

Lil a dzieki,zdrówko si-głowa nie boli-zyc się chce ;))

Rurka- plan masz dobry-&&&&&&&&&&&&& żeby wypalił!!!!
a my cos tam podziałalismy w tym m-cu i sie okaze na dniach bo dzis mam....24 d.c. a cykle mam 25-27dniowe-więc do soboty się zobaczy,ale czuję się na maxa normalnie więc pewnie nic z tego....jak od 19 miesięcy;/

Rurka wiec tak ze szkoła tak : 23 mam egzamin z matematyki i to zalezy jak zdam egzamin jestem w 2 klasie a jak nie to 1 :-(. A do zeszytow jeszcze nie zajrzałam :-:)-:)-(...
Ale mama powiedziała ze jak bym nie zaliczyła tego egzaminu to mam nie isc do szkoły dalej ... NIe wiem jak to bedzie . Ale mysle ze jak bym bron boze nie zaliczyła tego egzaminu to pochodze do listopada bo macierzynskiego we wrzesniu i pazdzierniku dostane po 1030 zl :-D:-D a z K... dobrze dobrze;-);-)

Mamitka
własnie włosy tez mi wypadają... NIe wiem czy to nie przez te farbowanie :-D

Mmm hot dog:-D

Mamuśka Ty nie rezygnuj ze szkoły czy zdasz czy nie! Trzymam kciuki, żebyś zdała!!!!! Dziecko czasem wyzwala dodatkowe zapasy energii i trzymam kciukasy, żeby tak było u Ciebie!

Mamuś grunt, że dobry nastrój!!!!!!!! Wypij za mnie piwko i NA ZDROWIE!

Rureczka dobry plan to słuszny plan! HEHE! Chyba już głupotki piszę to może znaczy, że czas już spać.

Wszystko będzie dobrze kochane!

Mamita dzięki ;-) no &&& sie przydadzą ;-) ;**

a @ jak nie ma tak nie ma ...
Jak długo mozna nie miec @ po porodzie ?

Lil-eee,dziś piwka nie piję..czekam do soboty-na rocznicy sobie popiję cin-cina :))

Młoda- nawet do pół roku możesz nie mieć..spoko loko-jeszcze bedziesz miała jej dość więc nie czekaj na nią ;)))))

Rurka odnośnie starań edytowałam posta na poprzedniej str.

Lil dobrej nocy;-)

Mamuś będziemy w ciąży niedługo, ja Ci to mówie! Może powinnaś zmienić gina? Ja zmieniłam i to była bardzo dobra decyzja, od razu się coś ruszyło.

Młoda nie rezygnuj, masz czas, poucz się, poproś koleżanki o pomoc. Cięzko Ci później będzie, im większa przerwa w nauce tym gorzej wrócić, a kiedyś pewnie będziesz chciała iść do pracy, a wiemy wszyscy doskonale jak to jest u nas bez wykształcenia... trzymam kciuki, na pewno się uda :tak:

reklama
Rurka- ja już do gina nie chodzę od pół roku albo lepiej...ostatni raz byłam po poronieniu grudniowym w styczniu...
a mój gin powiedział,że przy niepłodności wtórnej jak u mnie to tylko klinika leczenia niepłodności a no to to my kasy nie mamy....

dlatego cieszę,się ze mam pracę-jak dzidzia bedzie to suuuuuuuper!! A JAK NIE TO JUZ WIEM po takim czasie ,że głowa muru nie przebiję i bedziemy mieli 2 dzieci...
co bedzie to będzie-przyjmuje już to z pokora bo moje szarpanie się i nagonka na owu jak widac nic nie daje..
ale Tobie bardzo kibicuję-walcz ile sił w nogach:)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry