jestem, nadrobilam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
marcys : GRATULACJE FASOLKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UWAZAJ NA SIEBIE !!!!
mama : &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& O-G-R-O-M-N-E !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wiem, ze nie chcesz sie nakrecac, liczyc, uwazac, myslec... Ale Ale... moze jednak ciut ciut uwazaj na siebie i poczekaj z robotami, noszeniem... ? moze AKURAT TO TERAZ? Po co kusic los, nie nakrecaj sie, ale daj tez sobie i fasolce szanse!
Plot piekny i wogole osiedle domkowe tez... Takie spokojne i przestrzenne sie wydaje.
Ale pomysl robot i noszenia mi sie ZDECYDOWANIE nie podoba, poczekaj z tym troche, a moze sie okaze ze i 3 m-ce lepiej bedzie poczekac

Powiedz wy daleko jestescie od poznania? ile tom dojezdza do pracy do poznania?
Jestem pod wrazeniem tego waszego ogrodka, osiedla... Najchetniej bym sie tam sprowadzila

)))
wiolka : kazdemu sie dazaja dolki, ale nie daj sie!!!!!
pysia : powodzenia w wybioeraniu imienia dla synka

))) my tez jeszcze nie mamy imion i tak nam sie glowa przegrzala od myslenia, na dodatek odechcialo mi sie imeinia ktore mialam wybrane od lat dla dizewczynki... normalnie zrobil sie temat tabu... wiec narazie jestesmy na opcji "przerwa"... nie glowkujemy wogole, czekamy na IKSA
mlodamamusia : nie rzucaj szkoly, pozniej bedziesz tegoi zalowac! a trudniej jest sie zmotywowac po przerwie i dokonczyc to co sie kiedys zaczlao niz anwet w pocie ale doczolgac sie nie robiac przerwy...
palemka : &&&&&& mimo wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rurka : &&&&& za plan

)) dobry jest !
ja dzis bylam na pobraniu krwi + siuski. zobaczymy w sobote jak tam cukier sie ma.... czekam na wynik jak na wyrok.... przezyje diete nawet drakonska tak jak z poldkiem, ryz i makaron odliczany lyzeczkami... ale nie dam rady sie sama kluc i 4 m-ce jechac na isulinie!!!!!!!!!!!!!!!!! normalnie sie peniam... hehe
jos zakupoholiczka czeka na meza i i w czasie jego wizyty na masazu pleckow ( cos mu strzelilo i sie staruszek przyblokowal lekko) leci na ostatnie wakacyjne zakupy korzystajac ze ma pod nosem centrum handlowe i darmowa nianie

))))