asionek : ja od 1 m-ca zycia dokarmialam i uzywalam
guigoza do 18 m-cy!
znalam je juz wczesniej z wielu zrodel, ale jak sie okazalo moj dawny pediatra, gdy jesczze mieszkalam w 92 suresnes kobitka ktora byla lekarzem w szpitalu dzieciecym neckera i przez 40 lat naogladala sie roznych przypadkow, byla specjalistka od alergii pisala ksiazki, wlasnie GUIGOZA mi polecila! i nie ebde tego zmieniac chyba zeby dziecie go nie tolerowalo!
z mlekiem najczestszy problem to reakcje alergiczne, a ona byla specjalistka od alergii i to mleko z posrod wielu firm dostepnych polecala... mysle ze nie bez przyczyny... dzisiaj daje poldkowi modyfikowane blédilait blédina, ale od 0 do przynajmniej 12 m-cy nie zamienie eza nic guigoza!
a tu link do pozycji tego lekarza choc to zkurat o wczesniakach, wiec nie polecam

ale po nazwisku znajdziesz sobie z pisowania rozne jej artyluky itp jak masz ochote poczytac! polecam! madra babka, wiele widziala i na wielu kontynentach ( przez wiele lat i od emerytury pracuje jako lekarz unesco czy onz... juz nie pamietam w kazdym razie w afryce, azji : kambodzy itp itd)
http://www.franceculture.com/personne-claude-beyssac.html
no to zrobilam 65 letniej kobiecie reklame, choc od roku juz jej nie potrzebuje, ale co tam !
carola : !!!!!!!!!!!!!! skad ty masz taka mlekowa wiedze w krajach europy!!!!! ??????????????, szokens

jest Nutrilon faktycznie! i jeszcze Nestlé, Gallia - bardzo popularne a teraz wchodza jakies nowe "bio" ekologiczne niby... ale jakos nie rkeci mnie zeby probowac... na "bio" poczekam ze sloiczkami
lil : aaa ok

to kupuj lezak bo super jest!!!!!!!!!!!!! macius czadowy, hehe wgapiony w atrakcje ze swiata obok nie widzi