reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
U nas też zimno:(

Młodam:NUTRILON,opakowania są takie same,sama nazwa handlowa inna:)
Tudzież APTAMIL się nazywa:)

Hej kochane - co u Was???? Nie mam siły nadrabiać, bo weekend był bardzo intensywny, w dodatku nie dosypiam ostatnio i mi się to zmęczenie tak zebrało, że nie daję rady. Ale wpadłam Was pozdrowić!

Dziś byłam na USG i mała waży na dziś 1960 g - a 2 tygodnie temu niby było 2100 g.......Mała na pewno się nie zmniejszyła - po prostu myślę, że nie będę tak zwracać uwagi na te pomiary. Z tego zmęczenia i zniechęcenia (bo 3 godziny opóźnienia były) nawet nie spytałam z czego mogą te rozbieżności wynikać....Chciałam iść tylko do domu i się wyspać, ale niestety mi się nie udało.

Więc przesyłam buziaki i jak coś nowego u kogoś to proszę pisać :-)

Maty nie miałam ale kupowałam 2 na prezent,świetne,niestety nie pamiętam nazwy:(
Leżaczek miałam Fisher Price,zwykły w sumie,z wibracją (rzadko używana) i grał melodyjki jak dziecko kopało nóżkami...
O taki:
El producto de Babygear
Całkiem niezły i służył nam trochę:)

Łepetyna zaczęła boleć w momencie wstania z łóżka...ledwo przeszło i znowu:(
No i biegunka powrócił:((((((((((((((((((((((
:wściekła/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
lil : idz sie wyspij bidulko!!!!!!!!!!!!!!

mlodam : ja bujaka nie mialam i teraz tez nie kupuje. Mialam zwykly lezaczek 2czy 3 pozycje a mate edukacyjna tez jak carola z FP, sa swietne, moja byla taka:
Fisher Price - K4562 - Puériculture - Eveil - tapis de la Jungle#

sa tam muzyka, swiatelka, maskotki, lusterko ( oczywiscie na niby) i rozne grzechotki

carola : super ten lezaczek
i nawet wszystko ladnie zrozumilam co tam obok napisane! hahahahahahhaahahhaaha;-):-D

Ostatnia edycja:
Młodam,co do maty to spróbuję się zorientować jaką kupowałam na prezent,śliczna i niedroga,ok 80zł albo i mniej...mam dziurę w pamięci...

Hej MLODAM! Teraz podobno hitem jest leżaczek FISHER PRICE: Fisher Price Leżaczek bujaczek 18kg Cudowna Planet (1780070526) - Aukcje internetowe Allegro

Służy aż do 18 kg (większość do 9 kg) - co u mnie ma znaczenie, bo jestem pewna, że Maciuś będzie też chciał korzystać i jakbym miała leżaczek do 9 kg to szybko by mi go popsuł. Generalnie prawda jest taka, że jak dziecko zaczyna się poruszać to i tak nie chce już korzystać ze znudzonego leżaczka...Ale ten model jest mocny i wytrzymały (nie wiem jak inne) i ja jestem napalona na wibracje - niektórym moim koleżankom dzieci przy tym zasypiały. Jest regulacja oparcia, więc masz od maluszka po dziecko już prawie siedzące - możesz wykorzystać potem jako pierwsze krzesełko do karmienia - a to już Ci się przyda po 4 miesiącu.
Ale nie piszę tego z własnego doświadczenia - tylko z doświadczenia koleżanek. Maciusiowi pewnie spodoba się funkcja fotelika bujanego - ale zobaczymy.

A co do maty to dla mnie było ważne, żeby duuuuuuża była i bardzo kolorowa. Ja kupiłam taką z TINY LOVE - zaraz poszukam linka. Maciuś uwielbiał! I można dokupować do niej różne zawieszki, także mu co jakiś czas zmieniałam.

Oliwka hejka!!!!!!

Hej JOS! Fajna ta Twoja mata! I potwierdzam - lusterko musi być!

A to moja mata: http://allegro.pl/mata-plac-zabaw-wyspa-tiny-love-4-x-mega-gratis-i1772731264.html

Fajna, bo jak małe dziecko, to boczki mogą być złożone i taki domek jakby jest, potem się rozkłada i jest naprawdę dużo miejsca. I są super kolory. I panel muzyczny. I jak pisałam można dokupić super zawieszki TINY LOVE.

Ostatnia edycja:
Hej kochane - co u Was???? Nie mam siły nadrabiać, bo weekend był bardzo intensywny, w dodatku nie dosypiam ostatnio i mi się to zmęczenie tak zebrało, że nie daję rady. Ale wpadłam Was pozdrowić!

Dziś byłam na USG i mała waży na dziś 1960 g - a 2 tygodnie temu niby było 2100 g.......Mała na pewno się nie zmniejszyła - po prostu myślę, że nie będę tak zwracać uwagi na te pomiary. Z tego zmęczenia i zniechęcenia (bo 3 godziny opóźnienia były) nawet nie spytałam z czego mogą te rozbieżności wynikać....Chciałam iść tylko do domu i się wyspać, ale niestety mi się nie udało.

Więc przesyłam buziaki i jak coś nowego u kogoś to proszę pisać :-)

tez zamulona jestem jakos ...
wspolczuje opoznienia :/ chyba bym jajo zniosla jakbym miala tyle siedziec na tylku :/
ciekawe ktore pomiary byly dobre ?? :)

Jos wlasnie mialam pytac jakie pleko bys polecila ?? nie widzialam tutaj nic podobnego do tych z PL i nie wiem jakie jest dobre ??
a musze cos miec upatrzone , bo u mnie z cyckami moze byc roznie :/

Oliwka kurcze ty to sie nameczysz :(

reklama
lil : dziex :)
twoj lezak tez super! i faktycznie solidnie wyglada... szkoda ze mam moj stary po synku... nie bede moze szalec i kupowac 2giego jak tamten jak nowy, prawie nieuzywany!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry